Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    TOPSUZ İĞNE: HEP BÖYLE OLMALI

    *Eski Milletvekili Atatürk’e hakaret

    *Eski Milletvekili Atatürk’e hakaret edince güzel ülkemiz ayağa kalktı. Yakın olan seçimler için birbirlerine söylenmedik söz bırakmayan partiler bu konuda tek yürek oldular.
    *Bu soysuz: Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum” demişti.
    *İYİ Parti-Memleket Partisi-Demokrat Parti suç duyurusunda bulundu. Zafer Partisi, “Hesabını vereceksiniz.” dedi.
    *CHP Genel Başkanı: “Biz geldikleri gibi gidecekleri diyenlerin soyundan geliyoruz. Atatürk’ümüze hakaret eden Yıldız Sarayının arka bahçesinden İngiliz zırhlısıyla kaçanlar bu soyundan geliyor.” demiş.
    *Zafer Partisi Genel Başkanı: “Er veya geç, öyle ya da böyle bu hareketlerinin hesabını mutlaka verecekler…… Türk Cumhuriyeti Devleti ve Türk adaletiyle tanışacaklar.” demiş.
    *İYİ Parti Genel Başkanı: “Kirli zihniyetlerine yüce dinimizi alet eden bu ahlaksızlar Atatürk’ümüzün gölgesinden bile korkan bu hazımsızlar, sözde devlet görevlisi olan bu şarlatanlar, şimdiye kadar her türlü şey oldular da bir tek insan olamadılar. O yüzden sadece tutuklanmaları değil acilen tedavi edilmeleri de gerek.” demiş.
    *MHP Genel Başkanı, Atatürk’e söz söyleyenleri lanetlemiş ve “Aziz Atatürk’ün adını ve anılarını hiçe sayanları, elleri öpülesi ecdadımıza hakaret edenleri Türk milleti affetmeyecektir.” demiş.
    *Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği: Bir açıklama yaparak bu şahsı eleştirmiş. “Bu şahsın söylediği söz, Tarihimize, Ulusal Kurtuluş savaşımıza ve bağımsızlığımıza ihanettir.” Ve devamla; “Bu sözler 9 Eylül 1922 yılında işgalcilerin denize dökülmesinin intikamı niteliğindedir. Cumhuriyet savcıları görevlerini yapıp bir soruşturma yapacaklar mıdır? Türkiye Cumhuriyeti’nde şeriat hayali 29 Ekim 1923’te sönmüştür. Şeriat rejimine karşı Cumhuriyet ve devrimleri savunmak, Hukuku ve Anayasa’yı savunmaktır. Bu yolda ilerlemeye kararlılıkla devam edeceğiz.” demiş.
    *Bir din adamı: “Cumhuriyetin kurucusu mensup olduğum Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kuran, Kuran-ı Kerim’in anlaşılması için meal çalışmasını başlatan Gazi Mustafa Kemal’e edilen hakaret, iftira ve bedduaları bir din görevlisi olarak şiddetle ret ediyorum.” demiş.
    *Hep böyle olmalı ülkemize ve vatanımıza hep beraber sahip çıkmalıyız.
    *Bu işin siyaseti olmamalı.
    *Bu adamın kendisi ve nerdeyse bütün sülalesi devletten maaş alıyor. Bu da işin öteki tarafı.
    *Çözümü yok.
    *Bu böyle devam edecek gibi görünüyor.

    NOKTA:

    “Özgürlük mücadelemiz sırasında Türk Kurtuluş Savaşı’ndan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden çok etkilendik.”
    Naman Narayanan/Hindistan Cumhurbaşkanı.