19 Mayıs 2024

İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

0

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Başkanlığı’nda, İl Güvenlik, Asayiş Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı katıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, Mersin genelinde güvenlik ve asayiş konularında yerine getirilen çalışmalar, suç ve suçlulara karşı gerçekleştirilen operasyonlar ve ilgili diğer hususlar ele alındı.

VALİ PEHLİVAN, İL GÖÇ İDARESİ EK HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Evci Mahallesi’nde, tadilat işlemleri tamamlanan İl Göç İdaresi Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu. İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu’dan bilgiler aldı.
Vali Pehlivan’a; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve Evci Mahalle Muhtarı İsmail Çinkil eşlik etti.

PEHLİVAN, ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ ASIM TÜRKEL’İN KIZ KARDEŞİNİN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Vali Pehlivan, 2018 yılında Tunceli İli Nazımiye İlçesi kırsalında terörle mücadele kapsamında düzenlenen operasyon esnasında Şehit olan J. Uzm. Çvş. Asım Türkel’in kız kardeşinin düğün törenine katıldı. Vali Pehlivan, Türkel ve Gündüz ailelerinin evlatları Şehriban ve Hasan çiftini tebrik etti, ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir