25 Nisan 2024

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, EŞİ MERAL SEÇER, OĞULLARI UĞUR SEÇER VE EFE SEÇER İLE BİRLİKTE CUMHURBAŞKANI VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ İÇİN OYLARINI KULLANDI. (İHA/MERSİN-İHA) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimi için oylarını kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimi için oylarını kullandı.
Başkan Seçer oyunu, ailesi ile birlikte Yenişehir ilçesinde yer alan Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1045 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanmak için yoğun katılım gösteren vatandaşlarla selamlaşıp, sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Seçer, oyunu eşi Meral Seçer ile birlikte sandığa, “Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek attı.
Oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, katılımın oldukça yüksek olduğu 2023 seçimlerinde herkesin kullandığı oya sahip çıkması gerektiğini söyleyen Seçer, “Biz de siyasiler, partiler olarak yasaların bize verdiği yetkiyle, güçle ve milletimizin desteğiyle o irademizin sandıktan girdiği gibi çıkmasını da sağlayacağız. Vatandaşlarımız gelsin, oylarını kullansın bir şenlik havası içerisinde. Neticede ülke savaşa gitmiyor. Bu demokratik bir mücadeledir. Bu anayasal bir vatandaşlık hakkıdır” dedi.
Tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü de kutlayan Başkan Seçer, “Anneler yaşamımızdaki en kutsal kavram, en kutsal duygu, en kutsal insan. Bunun ötesinde bir şey söyleyemem. Keşke annem yaşasaydı, sadece bunu söyleyebilirim. Annelerimiz çok değerli. Onların gününü bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir