26 Nisan 2024

‘TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNİ HİSSETTİK’

0
MUSTAFA ÖZCAN
Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 3. Lig 1. Grubun 19. hafta mücadelesinde evinde Ağrı 1970 Spor’u ağırladı.
Haftaya 5 puan farkla lider başlayan Yeni MİY maçtan 1-0 galip ayrılarak aynı puan farkı ile liderliğini sürdürdü.
Yeni MİY puanını 43’e çıkarıken, en yakın takipçisi Orduspor’un 5 puan önünde lider kalmayı başardı. Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 3. Lig 1. Grubun 20. hafta mücadelesinde deplasmanda Çatalcaspor’a konuk olacak.
Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Öncelikle Mersin İdman Yurdu’nun büyük taraftarına teşekkür eden Aka, “Onların desteğini bu maçta çok fazla hissettik ve galibiyette çok önemli bir rol oynadılar. Çok zorlu bir rakibe karşı oynadık. İlk maçta rakibimize mağlup olmuştuk ve rakibimiz şu anda Playoff hattını zorlayan bir ekip. Ancak oyuncularımız maçın başından sonun kadar çok üstün bir oyun oynadılar. Maçta bir çok gol pozisyonuna girip değerlendiremenin üzüntüsünü yaşıyoruz.” dedi.
“Kalitemizi sahaya daha çok yansıtacağız”
Oyun üstünlüğü ve rakibe pozisyon vermemelerinin kendilerini yine de mutlu ettiğini belirten Aka, “Ancak bu ligte kolay bir maç yok ve her maç bu şekilde geçecek. Beklentimiz daha çabuk gol bulup, daha farklı skorlar almak. Bunu da yapabilecek kadromuz, isteğimiz ve kapasitemiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte daha çok  kalitemizi sahaya yansıtacağız. Tekrardan taraftarlarımıza, yönetimimize, futbolcu kardeşlerime ve teknik ekibime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir