13 Mayıs 2024

MERSİN’DE YİNE SİVRİSİNEK ŞİKAYETLERİ..!

0

Mersin’de havaların ısınmasıyla birlikte küçük sert karasinekler ve yeşil sivrisinekler için gelen şikayetler büyük artış gösterdi!
Mersin genelinde pek çok ilçeden, Akdeniz’in Turgut Reis ve Bahçe Mahalleleri’nden de vatandaş sineklerden çok rahatsız ve acil olarak gerekli olan ilaçlamalarının yapılmasını bekliyorlar.

“YAŞAMAK ÇEKİLMEZ HALE GELDİ!”

Sayıları günden güne çoğalan ve giderek yaşamları çekilmez hale getiren karasinek ve sivrisineklerle acil mücadele bekleyen mahalleliler, “Sivrisinekler yüzünden aşırı sıcağa rağmen camlarımızı açamıyoruz. Uzun süredir ilaçlama da yapılmadı, yapıldı ise de çok yetersiz kaldı. Camı açtığımız zaman evin içi sineklerle doluyor. Sineklerden çok rahatsızız. Yeşil renkli sinekler daha çok ışığa geliyor. Evde oturamıyoruz. Yattığımızda sinekler gözümüze ve burnumuza giriyor. Bu sorunun değişen iklimden dolayı olduğunu da düşünüyoruz. İlaçlama yeterli yapılmadı mı? Bu durumdan çok şikayetçiyiz. Yetkililerden bir an önce gerekli olan yeterli ilaçlama yapılmasını istiyoruz. Biz bu sorunu her yaz yaşıyorduk. Ancak bu yıl nedense erken başladı.” dediler.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir