Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEZİTLİ’DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Mezitli Belediyesi, 16-22 Eylül

Mezitli Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerle her yaştan vatandaşa farklı ve keyifli etkinlikler sunmaya devam ediyor. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in de farkındalık yaratmak amacıyla katılım sağladığı etkinlikler ile vatandaşlar daha yaşanılabilir bir Mezitli için harekete geçiyor.
Avrupa Komisyonu’nun sürdürülebilir kentsel hareketlilik konusundaki farkındalık kampanyası olan etkinlikler, 2024 yılı için “Paylaşımlı Kamusal Alanlar” temasıyla gerçekleştiriliyor.

Mezitli Belediyesi, etkinlikler aracılığıyla hareketlilik, çevre bilinci ve sağlıklı yaşam konularına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Gerçekleştirilen etkinlikler arasında zumba, basketbol ve tenis gibi fiziksel aktiviteler ile çeşitli oturumlar ve farkındalık çalışmaları yer alıyor. Etkinlikler, Mezitli’nin farklı noktalarında halkla buluşuyor.Etkinliklere farklı yaş gruplarından çok sayıda vatandaş katılıyor. Mezitli Belediyesi çalışanları da “paylaşımlı kamusal alanlar” mottosuyla etkinliklere aktif katılım sağlıyor.
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, etkinlikler hakkında, “Avrupa Hareketlilik Haftası, toplumumuzda sürdürülebilir yaşam bilincini artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek için önemli bir fırsat. Herkesin bu etkinliklere katılmasını ve birlikte daha yaşanabilir bir Mezitli için adım atmasını bekliyoruz.” dedi.

20 Eylül Cuma günü Mutlu Yaşam Köyü’nde saat 10.00’da çocuklara yönelik etkinlikler yapılacak. 21 Eylül Cumartesi günü Tece’de sahil temizliği, 22 Eylül Pazar ise Viranşehir sahilinde 18.00-21.00 arasında otomobilsiz kent günü kapsamında sahil yürüyüşü etkinlikleri düzenlenecek. (Haber Merkezi)