Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    MEZİTLİ’DE 5. ÖRTÜALTI ÜZÜM FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI

    BİLAL BAKIRDÖVEN Bu yıl

    BİLAL BAKIRDÖVEN
    Bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Örtüaltı Üzüm Festivali’, Mezitli Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle büyük bir coşkuyla kutlandı. Mezitli’nin verimli topraklarında yetişen üzümleri tanıtmak amacıyla düzenlenen festival, renkli görüntülere sahne oldu. Hüseyin Kağıt ve Burhan Ateş’in sahne aldığı festivalde, katılımcılar müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

    FESTİVAL DÜĞÜN ALANINA DÖNÜŞTÜ

    Festivalin en ilgi çeken etkinliklerinden biri olan ‘En Güzel Üzüm’ yarışmasında dereceye giren üreticilere ödüller verildi. Ardından sahne alan sanatçılar Burhan Ateş ve Hüseyin Kağıt, söyledikleri şarkılar ve türkülerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Festivale Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i temsilen Başkan Yardımcısı Ramazan Toker, 28. Dönem AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    ”MEZİTLİ’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

    Festivalde konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Toker, Mezitli’nin verimli tarım arazilerinin önemine vurgu yaparak, “Mezitlimiz, verimli toprakları ve havasıyla her türlü tarım ürününün yetişebileceği bir bölge. Ahmet Başkanımız da bu bilinç ile çiftçilerimizin alın terine ve emeğine büyük önem veriyor. Çünkü biliyoruz ki çiftçilerimizin her kazandığı kuruşta büyük emek, alın teri ve uykusuz geçen geceler vardır. Bu tür festivalleri çoğaltarak Mezitlimizi en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.