Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    MERSİN’E İTHAL MİLLETVEKİLİ ADAYI İSTEMİYORUZ!

    İthal milletvekili aday isimlerinin

    İthal milletvekili aday isimlerinin dolaşıyor olması Mersinlileri büyük şoka soktu! Mersin’in bir kez daha sahipsiz ve Mersin’i yönetenlerin de yetersiz olduğunu ortaya koydu..!

    Haber / MUSTAFA ÖZCAN

    Mersin’in milletvekili adaylarının ne ölçüde Mersin’in sorunlarının bilincinde ve kentin sorunlarına sahip çıkabilecek düzeyde mi diye tartışırken, şimdi de yine ithal milletvekili aday isimlerinin dolaşıyor olması Mersinlileri büyük şoka soktu! Mersin’in bir kez daha sahipsiz ve Mersin’i yönetenlerin de yetersiz olduğunu ortaya koydu..! Mersin’in ileri gelenleri daha önce ithal milletvekilliği yapan Oya Araslı, Mustafa Özyürek ve Zafer Üskül… gibi eski isimleri ve de bu dönemde kontenjandan Milletvekili yayılıp kente doğru dürüst hiç bir hayrı olmayanları hatırlatarak, “Bu milletvekillerimiz Mersin’e ne verdiler? Kocaman bir hiç! Mersin sevdalısı aydınlara ve çok sayıdaki Mersin’e sahip çıktığını her fırsatta dile getiren başkanlara iş düşüyor. Artık sizler de işe yarayın. Çıkarlarınızı bir kenara bırakın ve seslerinizi yükseltin. Bir çok bağımsız yurtsever Mersin sevdalılarının sesini ne kadar yükselttiklerini görmek üzere, gözler sizin üzerinizdedir. Zira konu 30 bin lirası olanın adaylık başvurusu yapabildiği gibi bir noktaya gelmiştir!” dediler.
     “MERSİNLİ SİYASİLER YETERLİ GELMİYOR MU?”
    Mersinli vatandaşlar, Mersin’deki siyasi aktörlerin neden yeterli gelmediklerini sorarak, “Önümüzde dönemde de Mersin’e ithal siyasi aktörler gelmesi planlanıyor. Mersin’in bugüne kadar siyaset yapan tüm isimlerine büyük haksızlık. Bugün Mersin’de 13 milletvekili olabilecek birçok iş insanı ve bürokrat var. Bunlar yeterli gelmiyor ki herhalde biraz ithal aktöreler gelmesi planlanıyor! Bizi çok alakadar etmiyor. Bazı illerimiz bırakın ithal milletvekilini ithal bürokratı dahi kabul etmiyorlar! Bu uygulama sahipsizlik ve sessizlik nedeniyle rutin uygulama haline getirilmiş! Bunları görünce de Mersin siyaseti adına tüm yöneticilerin başkan geçinenlerin ve vatandaşların daha doğrusu herkesin kendisini sorgulaması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim amacımız icraatları duymak ve Mersin’e hizmet edeni desteklemek. Ama bu durum bize Mersin’in sahipsiz olduğunu ve Mersin’i yönetenlerin çok yetersiz olduğunu gösteriyor!” diye konuştular.
    “ÖYLE İSİMLER GÖRÜYORUM Kİ, ‘KİM BU TİPLER?’ DİYORUM!”
    Araştırmacı-Yazar Abdullah Ayan, hasta haline aldırmadan oradan oraya koşturduğunu ve bulduğu her platformda konuştuğunu söyleyerek, “Dilim döndüğünce de gerçekleri ve doğruları anlatıyorum. Birilerinin canı sıkılsa da sürdüreceğim. Şu kadarını söyleyeyim tüm partileri Mersin özelinde tabandan tavana tanırdım. Bu kez öyle isimler tipler görüyorum ki kimlerdir, geçmişte ne yapmışlardır bilmiyorum! Benim bilmem önemli değil ama halka dokunmamış kimselerin bilmediği biri milletvekili olsa, halka değil kendine hizmet eder. Kendi adaylarımız ne ölçüde kentin sorunlarına vakıf diye düşünürken şimdi de ithal aday isimleri dolaşıyor ortalıkta. Gerçekten sahipsiz Mersin. 30 bin lira verenin aday olması da ayrı bir dramatik gelişme!” şeklinde konuştu.