Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksa Çukurova Doğalgaz’dan Gazetemize Ziyaret

AKSA Doğalgaz Çukurova Kurumsal

AKSA Doğalgaz Çukurova Kurumsal İletişim Uzmanı Mesut Arslan ve Mersin Bölge Pazarlama Yetkilisi Mehmet Özcan gazetemize ziyarette bulundular. Aksa Doğalgaz’a ziyaretleri için teşekkür eden Mersin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bilal Bakırdöven basın olarak halka hizmete önem veren AKSA Doğalgaz’a kurulduğu günden beri destek verdiklerini söyledi.

Arslan: “Yerel Basının Gücüne İnanıyoruz”

Sohbet havasında geçen ziyaret programında AKSA Doğalgaz Çukurova Kurumsal İletişim Uzmanı Mesut Arslan, Aksa Doğalgaz Çukurova olarak yerel basının gücüne ve iletişim ağına önem verdiklerini belirtti. Mersin Medyası ile ilgili olarak daha sık iletişimde bulunmak istediklerini dile getiren Arslan, “Mersin’de 2 bin 333 kilometre şebeke uzunluğuyla 250 bine yakın abonesini güvenli ve kesintisiz doğal gazla buluşturan Aksa Çukurova Doğalgaz, her zaman vatandaş memnuniyeti gözetilerek çalışmalarına devam etmektedir. Sizlerin de vereceği fikirlere daima açığız. Mersin güzel bir şehir ve bizim için çok önemli.” dedi.

Özcan: “Doğalgaz çok daha avantajlı”

Doğal gaz kullanmanın tüp kullanmaya kıyasla çok daha ekonomik ve pratik olduğunu belirten Mersin Bölge Pazarlama Yetkilisi Mehmet Özcan ise, konforlu hayata geçiş yapmak isteyen vatandaşlar için doğal gazın ısınmada ithal kömüre göre üç buçuk kat*, elektriğe göre iki kat*, mutfakta yemek pişirmede tüpe göre beş buçuk kat daha ekonomik olduğunu hatırlattı. Özcan, “
Aksa Çukurova Doğalgaz, hizmet verdiği il, ilçe ve beldelerde kampanyaya katılan sertifikalı tesisat firmalarıyla vatandaşlara cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. 2024 Aralık ayının sonuna kadar devam edecek “Mutfak Tesisatı Dönüşüm” kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, altı ay süresince her ay KDV dahil bin 985 TL ödeyerek mutfağında ekonomik bir şekilde yemek pişirmenin keyfini çıkarmaya başlayabilir.” diye konuştu.