Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TARSUS BELEDİYESİ’NE HACİZ ŞOKU!

“10 Milyon 800 Bin TL’lik bir borcun başkanlık makamından başkanın koltuğunu, sandalyesini, masasını götürerek tahsil edilemeyeceği herkesin bildiği bir gerçek!”

“10 Milyon 800 Bin

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odasındaki eşyalar, yaklaşık 10 milyon 800 bin liralık borç gerekçesiyle haczedildi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yaptığı açıklamada, Tarsus İcra Müdürlüğü Memurları, Avukat İsmail Gökmen eşliğinde Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odamıza gelerek muhafaza işlemini uygulamak istediklerini bildirdiler. Belediyemiz Hukuk Müdürlüğü tarafından 3 aylık süre gelen uzlaşma isteklerimiz icra dosyaları vekili tarafından reddedilmiş, kısmı ödemeler yapılmasına rağmen kötü niyetli olarak başkanlık makamı içerisinde bulunan eşyalar haczedilmiştir.” dedi.

“Yapılan icra işlemi
art niyet taşıyor!”

Tarsus Belediyesi Başkanlığı’nın Avukatı İsmail Gökmen’in vekil olduğu dosyalara toplam ana para borcunun 5 Milyon 476 Bin 500 TL olduğunu söyleyen Boltaç, “Ancak bu ana para icraya verilerek kötü niyetli olarak 10 Milyon 800 Bin TL’ye çıkarılmıştır. Belediyenin kıdem tazminatını alacak bütün işçilere eşit ödeme yaptığı dikkate alınarak yine eşit taksitli ödeme yapma talebinden bulunmasına rağmen yine bu talep kabul edilmemiş ve icra işlemlerine başlanmıştır. Yapılan icra işleminin art niyet taşıdığı ortadadır.” şeklinde konuştu.

“Bu haciz her bir vatandaşımıza yapıldı!”

Boltaç şöyle devam etti;
“1 Nisan 2024 tarihinden bu yana Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta yaşayan her bir vatandaşın evidir. Bugün Tarsus Belediyesi başkanlık makamında yapılan bu haciz yalnızca Tarsus Belediyesi’ne değil, her bir vatandaşımıza yapılmıştır. 10 Milyon 800 Bin TL’lik bir borcun başkanlık makamından başkanın koltuğunu, sandalyesini, masasını götürerek tahsil edilemeyeceği herkesin bildiği bir gerçektir. Bu bir itibarsızlaştırma projesidir. Biz itibarımızı ne oturduğumuz koltuktan ne makamdan alıyoruz. Biz dün olduğu gibi bugün de tüm engellemelere rağmen daima Tarsus’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiçbir olumsuzluk bizi engelleyemez!”