Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VELDO BİODİZEL TESİSİNİN İZNİ DE YOK PROSEDÜRE UYAN DA YOK!

“Tesis izni verilmemiş, sadece odun sirkesi ticaret olarak kullanılacaksa prosedürün uygulanması istenmiş.”

“Tesis izni verilmemiş, sadece

Veldo Makine Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ARGE Sanayi ve Ticaret A. Ş. Alata’da tesis izni olmamasına rağmen nargile kömürü biyodizel üretiyor..!

“KENDİ TESİSİNİZDE NİYE YAPMIYORSUNUZ?”

İş insanı Ali Doğan ile oğlu Veli Doğan’ın sahibi olduğu Veldo Makine Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ARGE Sanayi ve Ticaret A. Ş.‘ye Alata’daki tesisi için Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü’nden verilen tebliğde tesis izni verilmemiş, sadece odun sirkesi ticaret olarak kullanılacaksa prosedürün uygulanması istenmiş..!

TEPKİLER DEVAM
EDİYOR..!

Araştırmacı-Yazar Abdullah Ayan yaptığı paylaşımda, “Odun sirkesi bu kadar iyi bir şey ise kendi tesisinizde neden yapmıyorsunuz? Ancak biz odun sirkesinden bahsetmiyoruz. Biz doğrudan doğruya nargile kömürü biyodizel üreten bir tesisten bahsediyoruz. Üs bu tesis 1 derece doğal SİT alanı koruması altında olan bir bölgede yapılıyor.” dedi.

“OLBİOS YA DA OPAT’A NEDEN KURMUYORSUNUZ?”

Ayan şöyle devam etti;
“Sırf bu tesisin daha da büyütülmesi için SİT alanının statüsünün düşürülmesi düşünülüyor. Hem madem bu kadar hayırlı uğurlu ve yararlı bir tesis, bunu buradan kaldırıp neden Olbios ya da Opat’a kurmuyorsunuz?”