Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    MERYEM DEMİRKOL GÜVEN TAZELEDİ

    Genel Sağlık-İş Sendikası Mersin

    Genel Sağlık-İş Sendikası Mersin Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda Meryem Demirkol yeniden başkanlığa seçildi.
    Yenişehir Akademi Sahnesi’nde yapılan genel kurulda tek listeyle gidilen seçimde Demirkol, güven tazeledi.
    Yeni yönetim kurulu Meryem Demirkol, Mustafa Selvi, Metin Badar, Ali Çetin Kara Bıyık, Haşim Ay, Fatma Mert ve Hatice Albayrak isimlerinden oluştu.
    Şube Başkanı Meryem Demirkol önceki dönem yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerine teşekkür etti.

    Genel kurul üyelerine hitap eden Meryem Demirkol, Genel Sağlık-İş Sendikası Mersin Şubesi olarak 2022-2024 döneminde görev yapan Genel Sağlık-İş Sendikası Mersin Şubesi yönetim, disiplin ve denetim kurulu üyelerine de teşekkürlerini iletti.

    Meryem Demirkol, 2 yıllık süreçte dayanışma ve uyum içinde çalışma sergilendiğini belirterek, “Hiçbir ücret veya hakkı huzur almadan, kişisel çıkar gözetmeksizin meslektaşlarımız için emeğimizin hakkını almak için benimle gönüllü çalışan arkadaşlarımla dostluğumuzun ve birlikteliğimizin ömür boyu süreceğine inanıyorum.” dedi.

    Bakanlıktan taleplerini yineleyen Demirkol, insan onura yaraşır yaşam ve çalışma koşullarının sağlanması için gereken yasal düzenlemelerin ivedilikle yapılması gerektiği çağrısında bulundu. Kamu emekçilerinin yoksulluk sınırı altında maaşlar ile yaşam mücadelesi vermeye mahkum edilmesini eleştiren Genel Sağlık İş Mersin Şube Başkanı Meryem Demirkol, ”Sağlık emekçilerinin talebi açık ve nettir. Tamamı emekliliğimize yansıyan yoksulluk sınırı üzerinde tek kalem maaş istiyoruz. Çalışırken yoksul, emekli olunca aç bırakan sistemi kabul etmiyoruz.” diye konuştu.

    Genel Sağlık İş Sendikası’nın Mersin ilinde ve tüm Türkiye’de gücünü çalışandan alan, yükselen sendikal gücü olduğunu ifade eden Başkan Meryem Demirkol, “İlimizde örgütlenerek sayımızı binli rakamlara taşıyacağız, tüm Türkiye’de yüz bin üye hedefimize ulaşacağız. Bugün dünden güçlüyüz, yarın çok daha güçlü olacağız. Hep birlikte mücadele edip, hep birlikte kazanacağız. Hep birlikte, daha ileriye gideceğiz.” şeklinde konuştu.