Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    TAŞUCU KUM PLAJI’NDA DIŞKILAR YÜZÜYOR!

    Taşucu Mahallesi Kum Plajında

    Taşucu Mahallesi Kum Plajında yüzen insan dışkısı görüntüleri büyük tepkilere neden oldu.
    Özellikle denizden sahile doğru gelen dışkıları gören insanlar olayı aşırı tiksindirici bulurken, denizi terk ederek tepkilerini dile getirdiler.
    Gördüğü tiksindirici görüntülerin tekne veya yatlardan denize bırakılmış insan atıkları olabileceğini belirten vatandaş, “Denizin derin tarafında yüzüyordum. Etrafımda insan dışkıları ile yüzdüğümü görünce çok kötü oldum. Tiksindirici bu durumdan kurtulmak için derhal denizden çıktım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Derhal burayı terk ediyorum. Gördüklerimi hatırlamak dahi istemiyorum.” diye konuştu.

    “DENETİM YAPILDIĞINI GÖRMÜYORUZ!”

    Aynı olaya şahit olan diğer vatandaşlar da gördükleri karşısında tepkilerini dile getirerek, “Kabul edilemez bir durum ile karşı karşıyayız. İnsan dışkıları çoluk çocuk olarak birlikte yüzdüğümüz plajda ne arıyor? Yetkililer hiç denetim yapmıyor mu? Denetim yapıldığını da hiç görmedik. Bu sene nedense Taşucu denizi çok pis. Önce deniz anaları sahilimizi kapladı. Onların temizliği dahi düzgün bir şekilde yapılmadı. Deniz anaları sahilde kuruyup, toprağa ve denize karıştılar. Ardından Taşucu Limanı’na sık sık canlı hayvan getiren gemilerin denize bıraktığı hayvan gübresi, saman, plastik ve çuval gibi atıklarından bıktık. Deniz suyu bir ara sapsarı oldu. Halen o kirlilik azalmış olsa da sürüyor. Kirliliğin yanında ayrıca sudaki plastik partikülleri ile sahilimiz sağlık açısından da tehlike yaratıyor. Çocuklarımız yüzme bilmediği için denizin kenarında bu pisliğin içerisinde yüzmek zorunda kalıyorlar. Tüm yetkileri göreve çağırıyoruz. Sağlık ekipleri derhal tahliller yapsın. Denizimiz bu yıl temiz değil! Kontroller de arttırılsın pisliğini, atıklarını denize dökenlere de en ağır cezalar verilsin. Atıkların dökülmesine asla izin verilmesin.” şeklinde konuştu.