Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TİY, “TARAFTAR DAHA ÇOK DESTEKTE BULUNSUN”

Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu üyesinde yer alan genel kaptan Av. Duran Çalışır, TİY kulübü hakkında açıklama yaptı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye 3. Lig 3. Grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu, ligde son iki maçı kazanamaması durumumda ikinci sırada yerini koruyor.  TİY’in son iki haftadır galibiyet görememesi durumunda konuşmasını gerçekleştiren Çalışır, taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti. Takımın yenilgi aldığı maçlarda da taraftardan gelen olumsuz davranışları eleştirdi.

 

“BU TAKIMA İNANCIMIZ SONSUZDUR”

 

Sezon başından beri hedeflerinin takımı 2. Lige çıkarmak olduğunu belirten Çalışır: “Bir üst lige çıkmak içinde mücadele etmeye devam edeceğiz. TİY taraftarı, yönetim kurulu ve futbolcuları bir üst lige odaklanmış. Bu lige bütçe konusunda ilk başladığımızda 12. sıradaydık. Bizden çok para harcayan takımlardan çok çok öndeyiz. Takım gayet başarılıdır. Taraftarın hedefi direk şampiyonluk biz bu mücadelemizi devam ettiriyoruz. Takımımızın desteğiyle bir üst lige çıkacağımızı umuyoruz. Bu takıma inancımız sonsuzdur. Teknik adamımız ve futbolcular elinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Taraftarımızın bize sahip çıkması gerekir. Bizde onlara güzel sonuçlarla gelelim.” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇALARA DAHA İYİ KONSANTRE OLACAĞIZ”

 

Taraftarın geçen yılda düştüğü hataya düşmemesi gerektiğini vurgulayan Çalışır: “Takım ikinci sıradayken teknik heyete yapılan saldırıları unutmadık. Bu yılda aynı senaryo devam etmektedir. Takım maç yenilgisi aldı mı teknik adama küfürler edildiğini görüyoruz. Geçen yıl ki oyuna gelmeyeceğiz. Taraftardan tek desteğimiz sonuna kadar  hem futbolcuların hem de teknik heyetin arkasında dursunlar. Bütçemizin o kadar iyi olmamasına rağmen yönetimin, teknik heyetimizin doğru hamleler yapması bizi bu duruma getirdi diyebiliriz. Eğer şehrimiz bir bütün olup bu takıma destekleri devam ederse ikinci lige çıkacaktır. Bazı maçlarda talihsizlik yaşayarak maçları alamadık. Önümüzdeki maçalara daha iyi konsantre olacağız. Sakat futbolcularımızda var. Nurullah Kaya, Serkan Küçük ve Barış Türkmen’in sakatlıkları devam ediyor. Şuan için  Serkan küçük haftaya hazır olabilir diyebiliriz. Nurullah’ın sakatlığının geçmesi ise iki üç haftayı bulabilir.” şeklinde konuştu.

İHA

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mersin’de erkekler ortalama 74,9 yıl
Sıradaki Haber MERSİN’DE KADINLAR DAHA UZUN YAŞIYOR