28 Mart 2024

GÜLTAK: ‘KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ’

0
GÜL ÇAĞLAR
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı yazılı mesajında, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanı 2’nci tur seçimini kazanarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.Başkan Gültak, “Halkımıza hizmet vermeye ve bu yolda mücadele etmeye, kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, akşam saatlerine doğru seçim sonuçlarının netleşmesiyle birlikte, AK Parti Mersin İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen kutlama törenine de katılarak seçmenlerin sevinç ve coşkusuna ortak oldu. Başkan Gültak’ın mesajı şöyle; “Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak yeniden Cumhurbaşkanımız olarak davasına ve yoluna devam eden Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.  Mutluyuz, gururluyuz, sevinçliyiz. 29 Mayıs’tan itibaren kaldığımız yerden hizmete ve mücadeleye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimizden aldığımız güç ve destekle, Akdeniz ve Mersin’i daha yaşanılır, daha konforlu ve daha güzel bir hale getireceğiz. Akdeniz’de sağladığımız barış, huzur, kardeşlik ve güven ortamı güçlenerek devam edecek. Akdeniz ve Mersin, Türkiye’nin yükselen yıldızı olacak.” dedi.
Gültek şöyle devam etti;
“Seçim dönemi boyunca sahada görev alan Hazine ve Maliye Bakanı Doç. Dr. Sayın Nureddin Nebati’ye, Milletvekillerimize, Cumhur İttifakı teşkilatlarına, Meclis üyelerimize, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımıza ve bizlere gönül veren, gece gündüz demeden emeği ve yüreğiyle her daim yanımızda olan yol arkadaşlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Aziz ve fedakâr milletimiz, Türkiye Yüzyılına yine Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yürümeye bir kez daha karar vermiştir. Halkımız bir kez daha tarih yazmış, 7 düvel de bir araya gelse Dünya Lideri’ni yıkamamıştır. Türkiye Yüzyılı idealimize 85 milyon tek yürek olup varacağız inşallah. Bilinmelidir ki hepimiz kazandık, bütün Türkiye olarak kazandık. Tüm ülkemize, vatandaşlarımıza hayırlı ve kutlu olsun. Seçim döneminde gönüllerini ortaya koyarak çalışan tüm yol arkadaşlarımıza da en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Elbette daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerden de hem tüm Türkiye’de hem de Mersin’den daha çok güçlenerek çıkacağız. Bir kez daha Türkiye Yüzyılı bizlere kutlu olsun, yolumuz açık olsun! Bize bir kez daha zafer yaşatan milletimize en kalbi sevgi, saygı, şükran ve muhabbetlerimi arz ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir