28 Mart 2024

AZİZ AKGÜL YENİDEN MADER BAŞKANI SEÇİLDİ

0
ARZU ÖZER
Kısa adlı MADER olan Mersin Akaryakıtçılar Derneği Genel kurulunu yaptı.
Mersin Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen kurula MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar da katılım sağladı.
MADER Başkanı Aziz Akgül‘ün yeniden aday olmayacağı açıklaması üzerine yönetim kurulu ve MADER üyeleri tarafından yapılan yoğun istek üzerine tekrar aday gösterildi. Genel kurulda oy birliği ile divan başkanlığına seçilen Prof. Dr. Ayhan Erdem, Mesut Özçömert, Münir Nas yerini aldıktan sonra söz alan Aziz Akgül adeta bir veda konuşması yaptı.
Konuşmasında dünyada ve ülkemizde yaşanmakta olan enerji krizlerine de dikkat çeken Akgül, bu konuda daha çok çalışılması gerektiğini önemle vurguladı. Aziz Akgül konuşmasının sonunda, “Sektörel olarak başarıya ulaşmanın tek yolu birlikte hareket etmekten geçer onun için tüm arkadaşlarımızın derneğe üye olmaya davet ediyoruz.” diyerek sektör temsilcileri için başarı dileklerini sundu.
Daha sonra söz alan MADER Başkan Yardımcısı Kadri Çiçeklidağ da konuşmasında, MADER olarak bugüne kadar yapılan çalışmaları anlattı ve “Bizlerin nasıl çalıştığını sektörde gelişen durumları ve değerlerlendirmeleri günü gününe veri tabanlarımızda sizlere aktarmalarımız devam edecektir. Çok çalıştık ve sektör adına gönüllü olarak çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Kadri Çiçeklidağ, 8 sayfalık faliyet raporunu kısa başlıklar halinde anlattı.
“BİRLİK İÇERİSİNDE HER SORUNU AŞACAĞIZ”
MADER Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Kılıççıoğlu da konuşmasında, birlik içerisinde oldukları sürece her sorunu aşacaklarını dile getirdi. Bayi karlarının giderleri karşısında nasıl eridiğini anlatı. Haksız yere kapanan,davalık olan istasyonlar için yapılan çalışmaları ve aşamalara değindi.
MADER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Balkan da konuşmasında, “Birlik ve beraberliğin sağlanması için üstümüze düşen her görevi üstlenmeye seve seve varız.Sektörün daha sağlıklı işlenmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Amacımız bu birliğin hep bir arada olması ve sesimizin daha güçlü ulaşması, gereken yerlere ulaşması olacaktır. MTSO ile birlikte hareket ettiğimiz sürece her sorunu aşarız. Mersin sivil toplum kuruluşlarının bütün olarak çalışmaları durumunda kazanan taraf Mersin olacaktır. Mersin Akaryakıtçılar Derneği birlikteliğini çok önemli buluyorum. Burada alacağınız kararlar sektörün gerçekten ülkenin yüz akı sektörlerinden biri olmasını sağlayan çalışmalar olacaktır. Hepinizi kutluyorum.” şeklinde konuştu.
OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİLER
Yapılan seçim sonucunda MADER Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Aziz Akgül yeniden oy birliği ile seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Kadri Çiçeklidağ, M. Ali Balkan, Sabahattin Kılıçoğlu, Edip Kanar, Mustafa Özdamar, Mehmet Can Duman, Apdi Öztürk, Mehmet Sümer, Orhan Sarıyıldız, Mesut İlgazi seçildi.
MADER Denetim Kurulu Üyeliklerine ise, Mesut Özcömert, Ömer Nas, Halil Aytar getirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir