20 Nisan 2024

KIRATLI: ‘TÜRKİYE O ESKİ TÜRKİYE DEĞİL’

0
BLAL BAKIRDÖVEN
Seçim çalışmalarını Erdemli’de sürdüren AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, 21 yıllık süreçte Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan hizmetlerin Türkiye’yi farklı noktalara taşıdığının altını çizerek, “Genç yaştaki kardeşlerimiz, 21 yıl öncesinde de ülkeyi hep böyle güçlü zannediyorlar. Oysa eğitimden sağlığa, teknolojiden bilime, savunma sanayinden otomotiv sektörüne çok büyük atılımlar yapıldı. Tüm bunlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eseridir” dedi.
28. Dönem AK Parti Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, seçim çalışmaları kapsamında Erdemli’ye gitti. Birçok ziyaret, esnaf gezisi, açılış ve mahalle toplantılarına katılan Kıratlı’yı gittiği her yerde olduğu gibi, Erdemli’de de konfeti ve meşalelerle çok sayıda hemşehrisi büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşıladı.
İlk önce parti binasında ilçe başkanı Serdal Kaya, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ve tüm parti teşkilat üyeleriyle buluşan Kıratlı, beraberindekiler ile buradan Erdemli Oto Galericiler Derneğinde meslektaşlarıyla buluştu. Dernek Başkanı Hacı Mahmut Cılık, dernek yönetiminden eski ilçe başkanı Vehbi Aksay, Mustafa Güneş ve Ömer Kale ve tüm galerici esnafıyla kucaklaşıp, hasbihal etti. Kendisinin de oto galerici olması hasebiyle sorunları çok iyi bildiğini ifade eden Ali Kıratlı, “Bu sorunların giderilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğinin sözünü verdi. Meslektaşları ise Kıratlı için “Biz, kardeşimizle beraberiz” dediler.
KAMYONCULARIN KALICI YER SORUNU İÇİN TAKİPÇİSİ OLACAĞI SÖZÜNÜ VERDİ
Kıratlı daha sonra Erdemli-Tömük Kamyoncular Kooperatifinde, kuran tilavetine katıldı. Kooperatif başkanı Mehmet Doğruöz ve kamyoncularla sohbet etti, kalıcı yer sorunları için müracaatlarının takipçisi olacağının sözünü verdi.
Erdemli’de bir açılışa da katılan Kıratlı, Kocahasanlı’da Ahmet Akıncı’nın sahibi olduğu Kocahasanlı Tarım tesisinin açılış törenine katıldı, kuran tilavetinde dua etti. Törene katılan yüzlerce Kocahasanlılı hemşehrilerine seslenerek, 14 Mayıs’taki seçimlerin önemini anlatan Kıratlı’ya vatandaş, “Biz, Yörük evladımıza sahip çıkarız” şeklinde yanıt verdi.
2022 yılında; Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan’ın Erdemli’deki ailesini ziyaret ederek, Anne Hatice Nişan ve Baba Halis Nişan’ın elini öptü, dua ederek, sabırlar diledi.
AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Kılıç, eski Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve teşkilat üyeleriyle geldiği Çeşmeli’de, Erdemli Belediyesi meclis üyesi Celal Dur, Mahalle Muhtarı Yusuf Karagöz, Mahalle Başkanı Yakup Küpüç ve Çeşmelili hemşehrileriyle sohbet etti, ardından Erdemli Kargıpınarı’nda esnaf gezisine katıldı.
SAĞLIK-SEN, “CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A BAĞLILIĞIMIZI BELİRTİYORUZ”
Seçim çalışmaları için gittiği Erdemli’de Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen’in davetine icabet ederek, Sağlık-Sen Mersin Şube Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katılan Ali Kıratlı, Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, başkan yardımcıları, şube müdürleri ve üyelerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Kıratlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği en düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltileceği, kamu işçilerine yapılan yüzde 45 zam oranını ve 3600 ek göstergeyi paylaştı. Sağlık-Sen’den “Vatanımıza, bayrağımıza, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığımızı belirtiyoruz” karşılığı geldi.
SARIYER HALKI, “BİZ, VATANIMIZA İHANET EDENLERLE YOL YÜRÜYENLERE OY VERMEYİZ”
Akşamın ilerleyen saatlerinde Sarıyer Mahallesinde aralarında Sandal’dan da gelen yüzlerce hemşehrisi Kıratlı’yı konfetiler ve meşalelerle karşıladı. “Buradaki konuşmasının başında Kıratlı, “Ben burayı da evim gibi görüyorum. Geçmişte burada çok fazla anım var” dedi. Kıratlı, “İçinizden biriyim. Yörüğüm ve bununla da gurur duyuyorum. Bu Yörük evladınızı da meclise güçlü bir şekilde göndereceğinizden eminim” diye konuşurken, Sarıyer’liler de “Biz, vatanımıza ihanet edenlerle yol yürüyenlere oy vermeyiz” mesajını verdiler.
Erdemli’deki son programını Sarıyer Mahallesinde yapmasına karşın, Kıratlı’nın Erdemli’de olduğunu duyan Elvanlılı vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen bir program düzenleyerek kendisini davet etti. “Davetiniz benim için emirdir” diyen Kıratlı burada da konfetiler ve büyük coşkuyla karşılandı.
“CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN DEMEK; VATAN, BAYRAK, MİLLET DEMEK”
Erdemli programını değerlendiren AK Parti Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, “Bugün gördük ki Erdemli, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, milletvekili adaylarının yanında. Biz de Türkiye Yüzyılı’nda Erdemli’miz ile birlikte tüm Mersin’in yanında olacağız” dedi. 21 yıllık süreçte Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan hizmetlerin Türkiye’yi farklı noktalara taşıdığının altını çizen Kıratlı, “Genç yaştaki kardeşlerimiz, 21 yıl öncesinde de ülkeyi hep böyle güçlü zannediyorlar. Oysa, eğitimden sağlığa, teknolojiden bilime, savunma sanayinden otomotiv sektörüne çok büyük atılımlar yapıldı. Tüm bunlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eseridir” dedi. Kıratlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan demenin çok şey demek olduğuna vurgu yaparak, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demek; tank, tüfek, silah demek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demek; yol, metro, ulaşım demek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demek; İHA, SİHA, insansız hava aracı demek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demek; kendi savaş gemimiz, kendi uçağımız, kendi otomobilimiz demek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demek; vatan, bayrak, millet demek” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir