19 Nisan 2024

GÖKMEN AKYÜREK VE EKİBİ: ‘MTOSB 4. BÖLGE ARSA TAHSİSLERİNİN SEÇİMDEN SONRAYA BIRAKILMASINI DESTEKLİYORUZ’

0
Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) 4. Bölge arsa tahsislerinin seçimden sonraya bırakılmasını değerlendiren MTOSB Başkan Adayı Gökmen Akyürek ve ekibi, “4. Bölge tahsislerinin seçimlerden önce değil, sonrasında yapılmasını karara bağlayan Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’a MTOSB Sanayicileri ve Mersinliler adına teşekkür ederiz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde MTOSB Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıklayan, mevcut yönetimle ilgili tespitlerini aktaran ve seçilmesi halinde Bölgede hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklayan Gökmen Akyürek ve MTOSB’de işletmeleri bulunan sanayicilerden oluşan Ekibi, yeni bir açıklamada bulundu.
Gökmen Akyürek, “Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlık Seçimleri 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek. Bu seçim öncesinde, Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın onayıyla ‘4. Bölgenin Arsa Tahsislerinin’ seçimden sonraya bırakılma kararını memnuniyetle karşıladığımızı belirtmek istiyoruz” dedi.
“MEMNUNİYETLE KARŞILADIĞIMIZI VE YERİNDE BULDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİZ”
Alınan kararla sanayicinin ve üretimin önünün daha fazla açılacağını belirten Gökmen Akyürek,  “Ayrıca ‘Organize Sanayi Bölgesi Arazileri Yatırımcı Kriterlerinin’ belirlenerek tahsis edilmesini destekleyen Valimize, hem Sanayiciler hem de Mersinliler adına teşekkür ediyoruz. Bu yeni yatırım kriterleri çerçevesinde; Sayın Valimizin belirttiği ihracat odaklı, istihdam sağlayan, inovasyon ve teknoloji üreten olmak gibi kriterleri de memnuniyetle karşıladığımızı ve yerinde bulduğumuzu belirtmek isteriz.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir