29 Mart 2024

Adalet Partisi üyeleri AK Parti ailesine katıldı

0
GÜL ÇAĞLAR
Adalet Partisi Mersin İl Başkanı İsmail Demirtaş, Tarsus İlçe Başkanı Doğan Gökhan, Akdeniz İlçe Başkanı Gökhan Bener ve Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Taşkaya’nın, Mersin İl-İlçe Teşkilatları ve üyeleriyle birlikte AK Parti ailesine katılımı gerçekleştirildi.
AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, “İnşallah hep birlikte Türkiye Yüzyılı’ını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşa edeceğiz. 21 yıldır hayalimizin ötesinde birçok esere hizmete imza atan AK Partimiz kararlıkla yoluna devam edeceğiz. Yüzyılın seçiminin arifesindeyiz. Biz, aziz milletimizin iradesine ve ferasetine güveniyoruz. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yine yeniden Türkiye’nin başkanını seçeceğiz.  Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.” dedi.
Adalet Partisi Mersin İl Başkanı İsmail DEemirtaş ise yaptığı konuşmada, “Değerli yol arkadaşlarım. Neden AK Parti’deyiz… Çünkü hiçbir şekilde proje, vizyon, politika üretemeyen; milletin meseleleriyle uzaktan yakından alakası olmayan bir ittifak, yalan, iftira ne isterseniz mevcut ve son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra Millet İttifakı’na hiçbir güvenimiz kalmadı. Seçim sürecine girdikten sonra, Güven, istikrar, Kalkınma, Adalet lider deyince Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan akla geliyor. Ülkemiz ve milletimiz için bugün AK Parti çatısı altında buluşuyoruz.  Bizler geleceğimizin teminatı, istikrar ve güvenin devamı için buradayız. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlarım.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir