20 Nisan 2024

‘BATI MERSİN’İN POTANSİYELİ DOĞRU DEĞERLENDİRİLMEDİ!’

0
BİLAL BAKIRDÖVEN
Türkiye İşçi Partisi -TİP- 2. Sıra Mersin Milletvekili Adayı Ebru Çerçi çalışmalarına son sürat devam ederken, batı Mersin’in potansiyelinin doğru değerlendirilmediğini söyledi.
TİP 2. sıra milletvekili adayı Ebru Çerçi Mersin’i Ankara’da temsil etmek için seçim çalışmalarında hızla ilerlerken, Türkiye İşçi Partisi’nin vatandaştan gördüğü büyük ilgi sonucunda yapılacak olan seçimde baraj sorununun olmadığını vurguladı.
Silifke doğumlu ve Silifke’de ikamet eden Yüksek Mimar Ebru Çerçi milletvekili adaylık çalışmaları kapsamında köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev, tarla, bahçe dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelip seçilmesi halinde Mersin ve Silifke için yapacağı çalışmaları ve projelerini anlatmaya devam ediyor.
“SAHADA ÇOK GÜZEL DÖNÜŞLER ALIYORUZ”
TİP 2. Sıra Mersin Milletvekili Adayı Ebru Çerçi yaptığı açıklamada, “Yurttaşlarımız bizi gördüklerinde bize karşı sergiledikleri sevgi gösterileri, bize olan inançları büyük mutluluk veriyor. Sahada çok güzel dönüşler alıyoruz. Diğer partilerin 2. bölge olarak belirttikleri ve aday göstermeye bile yanaşmadıkları Batı Mersin bölgesinden TİP’in 2. sıradan aday göstermesi bölgeye verdikleri değeri göstermektedir. Bu sayede ‘TİP Senin Silifke Senin’ diyeceğiz ve Silifkemiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilebilecektir.” diye konuştu.
“2. BÖLGEDE SEÇİLEBİLECEK ADAY GÖSTEREN TEK PARTİ TİP”
Mersin’de 2. bölge olarak nitelendirilen Batı Mersin’den seçilebilecek bir sıralamada aday gösteren tek partinin TİP olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Ebru Çerçi, “TİP daha önceki açıklamalarında Silifke için hem tarım, hem turizm, hem de hayvancılık için çok önemli bir bölge olduğunu ve bölgenin potansiyelinin doğru değerlendirilmediğini belirtmişti. Bunun yanısıra alt yapı, sosyal donatı, kültürel ve sosyal yapılar anlamındaki eksikliklerin ivedilikle tamamlanması gerektiği de ifade edilmişti. Ben de bu bölgenin insanı olarak bu projelerin en öndeki takipçisi olacağım.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir