28 Mart 2024

BAŞKAN SEÇER: ‘HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK’

0
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Pazar gününü Mersin halkına ayırdı. Mersin Marina’yı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Seçer, esnafa ‘Kolay gelsin’ vatandaşlara ise ‘İyi hafta sonları’ dileğinde bulundu.
Başkan Seçer’e ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,  CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, CHP Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Emre, CHP Yenişehir Meclis Üyesi Haşim Tuluk eşlik etti.
Gezisinde, Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlardan biri, “Artık tahammül edemiyoruz başkanım. 1 hafta sonda baharlar gelecek umarım” dedi. Başkan Seçer ise “Her şey daha güzel olacak” diye konuştu.
Başkan Seçer’i elleriyle yaptıkları kalp işaretleriyle karşılayan vatandaşlardan biri ise, “14 Mayıs”ı dört gözle bekliyoruz. Birleşe birleşe kazanacağız” diyerek, seçimlere dair mesaj verdi. Vatandaşa kalp işareti ile karşılık veren Başkan Seçer de “İnsanlar sevgiyi, güzel dili özledi. Bağırıp çağırmadan bıktı” diye konuştu. Vatandaşlar ise, “Her şey çok güzel olacak Başkanım” dediler.
Başkan Seçer’e deprem bölgelerinde yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür eden Hataylı bir depremzede ise “Hep sizi gördüm orada” ifadelerini kullandı. İş aradığını da söyleyen depremzede vatandaşa Seçer, depremzede vatandaşların istihdama yeniden katılabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir