20 Nisan 2024

SÖYLEMEZ: ‘14 MAYIS TÜRK MİLLETİNİN ZİLLET İTTİFAKINDAN KURTULUŞ GÜNÜ OLACAK’

0
BİLAL BAKIRDÖVEN
AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Günarlı Hatun’un torunu yörük kızı Av. Havva Sibel Söylemez, Millet İttifakı’nın 21 yıldır ülkede yapılan hizmetleri görmediğini dile getirerek, “Bunlar her şeye karşılar. Bu zihniyet ülkemizde 21 yıldır yapılan hizmetleri görmüyorlar. Görmedikleri gibi her şeye karşı olarak bu ülkenin ilerlemesini istemiyorlar. Bunlar Şehir Hastanesine karşı, yollara, köprülere karşı, İHA’lara, SİHA’lara, TOGG’lara karşı. Yerli ve milli olan tüm hamlelere karşı. Bunların bütün derdi Erdoğan’ın gitmesi. Ya Allah için böyle bir zihniyete ülke teslim edilebilir mi? Bu millet ne kadar büyük bir millet olduğunu 14 Mayıs’ta da vatanına, milletine, bayrağına nasıl sahip çıktığını zillet ittifakını sandığa gömerek gösterecektir.” dedi.
AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Gülnarlı Hatun’un torunu yörük kızı Avukat Havva Sibel Söylemez, seçim çalışmalarını merkez Yenişehir ilçesinde devam etti. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek güne başlayan Söylemez, Başkan Bekir Selvi ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra ilçe sınırlarındaki esnafları tek tek ziyaret ederek, kucaklaşan Söylemez, sırasıyla Ulusal Turunçgil Kongresi, Cizreliler Derneği ve Gülnar-Bir derneklerini ziyaret ederek başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.
Yenişehir ilçesinden seçmenlere seslenen Söylemez, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için destek istedi. 14 Mayıs seçimlerinin ülkenin geleceği açısından çok önemli bir seçim olduğunun altını çizen Söylemez, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Her seçim çok önemli fakat bu seçim ülkenin bekası için çok daha önemli bir seçim. AK Parti’nin 21 yılda ilmek ilmek işleyerek inşaa ettiği güçlü Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya geliyorlar. Bizlere düşen görev, artık parti, ideolojik çekişmeleri bir yana bırakıp, vatan için bayrak için bu memleket için PKK ve FETÖ ile işbirliği yapan milli olmayan Millet İttifakı’na sandıkları patlatarak gereken cevabı vereceğiz. Meydan meydan dolaşıp helalleşme adı altında bu necip milleti kandırmaya çalışanlar kendi yönettikleri belediyelerde yapamadıkları hizmetler nedeniyle vatandaşı mağdur etmektedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi bunun en bariz örneklerindendir. Göreve geldiklerinde hiçbir işçiyi işinden çıkarmayacağı yönünde seçim propagandaları yapan, göreve geldiği ilk günden itibaren işçi kıyımları ile ülke gündemine oturan CHP’li belediye, bugüne kadar 4 bini aşkın işçiyi kapının önüne koyup ittifakı PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lileri belediye kadrolarına doldurmuştur. Bunlar her şeye karşılar. Bu zihniyet ülkemizde 21 yıldır yapılan hizmetleri görmüyorlar. Görmedikleri gibi her şeye karşı olarak bu ülkenin ilerlemesini istemiyorlar. Bunlar Şehir Hastanesine karşı, yollara, köprülere karşı, İHA’lara, SİHA’lara, TOGG’lara karşı. Yerli ve milli olan tüm hamlelere karşı. Bunların bütün derdi Erdoğan’ın gitmesi. Ya Allah için böyle bir zihniyete ülke teslim edilebilir mi? Ben inanıyorum ki, bu güzel Mersin’imizde bu zillet ittifakına çok büyük bir ders vereceğiz ve bu zillet ittifakı bir daha milletimizin karşısına çıkamayacak derecede sandığa gömülecek. Bu millet ne kadar büyük bir millet olduğunu 14 Mayıs’ta da vatanına, milletine, bayrağına nasıl sahip çıktığını zillet ittifakını sandığa gömerek gösterecektir. Ben 14 Mayıs’ta öncelikle Cumhurbaşkanımız, hem de kendim için çok güçlü bir destek istiyorum. İnşallah hep beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 14 Mayıs gecesi tüm televizyonlarda göreceksiniz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan o balkon konuşmasını gerçekleştirecek. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir