29 Mart 2024

MTOSB’ye milletvekili aday ziyaretleri sürüyor

0
CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, MTOSB’yi ziyaret ederek Başkan Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek önce bölge müdürlüğünü ziyaret etti, ardından Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Son olarak Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret eden Kış, merkezin verimlilik ve işleyişi hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin çalışmaları ile yakından ilgilenen Kış, “MTOSB’nin eğitime verdiği değeri takdirle karşılıyorum. Burada öğrencilerin yapmış olduğu projeler ve çalışma azimleri beni çok etkiledi. Gençlerimize bu imkânı veren MTOSB Başkanı Sabri Beye ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim, güçlü toplumların oluşması için en önemli etkenlerin başında geliyor. Bu sebeple eğitimli gençlerimize ihtiyacımız var” dedi.
Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek Başkan Tekli’den bilgiler alan Kış, “Sanayicilerin iş hacmini ve verimliliğini artıracak önemli bir yatırım olan Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi başta olmak üzere MTOSB’nin sınırları içerisinde yer alan tüm yatırımları ve projeler kentimiz açısından büyük bir öneme sahip. Kentimiz adına faydalı işler yapan herkesin destekçisi olacağız” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise, “Biz tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Kentimizin kalkınması için mecliste mücadele verecek olan vekil adaylarımızın hepsi birbirinden kıymetli isimlerden oluşuyor. Bizler inanıyoruz ki meclise giren tüm vekillerimiz kentimizin çıkarlarını gözeterek önemli projelerin yolunun açılmasında etkili olacaklardır. Yaklaşan genel seçimler öncesi tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir