28 Mart 2024

KIRATLI: ‘MUT; CUMHURBAŞKANINA VE VEKİLLERİNE SAHİP ÇIKIYOR’

0
GÜL ÇAĞLAR
Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Mut’ta yoğun ilgi gören AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, “Buradaki bu görüntü, dosta güven, düşmana korku verir. Mut, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, teşkilatlarına ve vekillerine sahip çıkıyor” dedi. Öte yandan Kıratlı, Hamam Mahalleli gençlere ve vatandaşlara iki müjdeyle gitti.
28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, Mut’a gitti. AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu, AK Parti Mut İlçe Başkanı Soner Solak, eski ilçe başkanları, parti teşkilat üyeleri ve binden fazla vatandaş tarafından karşılandı. Kıratlı, buradaki konuşmasının ardından merkezde;  İlçe Başkanı Soner Solak, eski ilçe başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleriyle esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Daha sonra ise, sırasıyla kırsal mahalleler olan Yalnızcabağ, Sakız, Hamam mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu. Kıratlı’ya burada da ilgi yoğundu. Kıratlı, son olarak Gençlik Kolları teşkilatının organize ettiği etkinlikte partili gençlerle bir araya geldi.
“MUT, ÇITAYI OLDUKÇA YÜKSELTTİ”
Hitap konuşmalarında Mut’ta karşılaştığı ilgiden memnun olduğunu ifade eden Kıratlı, “Mut, ilçeler bazında çıtayı oldukça yükseltti. Buradaki bu görüntü; dosta güven, düşmana korku veriri. Mut, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, onun teşkilatlarına ve vekillerine sahip çıkıyor” dedi.
“TAM YÜZ YIL SONRA AYNI MÜCADELE”
14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Kıratlı, “Önceki bütün seçimler ülkemiz için ayrı bir önem taşıyordu. Ama bu seçimler, Kurtuluş Savaşı’mızda nasıl yedi düvele karşı mücadele ettiysek, bu seçimlerde de tam yüz yıl sonra aynı şekilde, yedi düvele karşı vereceğimiz bir sınav olacak. Bu millet tam yüz yıl önce adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Şimdi de öyle bir mesaj vereceğiz ki, Amerika’dan, Pensilvanya’dan duyulacak. Buna önce Mutumdan başlayacağız, Mersinimizden devam ettirip, Türkiyemizden yapacağız. 14 Mayıs seçimleri neden önemli?  14 Mayıs seçimleri Haç ile Hilalin seçimleri” diye konuştu.
“YÖRÜK KARDEŞLERİM GEREKEN CEVABI VERECEK”
Daha sonra İlçe Başkanı Soner Solak ve parti teşkilatıyla birlikte Yalnızcabağ ve Sakız Mahallesinde halka hitap eden Kıratlı, buralarda da 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Yörük kardeşlerinin ülkeyi bölmek isteyenlerle, milletin milli ve dini değerlerinden uzak tutum sergileyenlere gereken cevabı sandıkta vereceklerini söyledi.
“GENÇLERİMİZİN VE VATANDAŞIMIZIN TALEBİ BİZİM İÇİN EMİRDİR”
Ardından Kıratlı, beraberindekilerle geldiği Hamam Mahallesinde müjdeler verdi. “Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın talepleri bizim için emirdir” diyen Ali Kıratlı, “Gördük ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan memleketimizin en ücra köşesine dahi, talepler doğrultusunda hizmet getirmiş. Geldiğimiz Mut’un uzak köylerinden Sakız’da muhteşem bir halı sahayla karşılaştık. Ardından geldiğimiz Hamam’da gençlerimiz de bizden halı saha, Hamamlı vatandaşımız ise trafo talebinde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzü aradık, ricada bulunduk. Canlı yayında halı saha müjdemizi  aldık. Hamamlı gençlerimize hayırlı olsun. Ayrıca trafo talebi için de TESAŞ Müdürümüzle görüştük, rica ettik. Bunun da müjdesini verdik. Biz; Cumhurbaşkanımızın izinde, hizmet yolunda, doğru adımlarla yola devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Son olarak Kıratlı, AK Parti Mut İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Gençlik Kolları üyeleri Kıratlı’ya, Atatürk resminin bulunduğu yağlı boya tablosu hediye etti.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir