28 Mart 2024

Ekmen Mersin’de Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti

0
CHP Mersin Milletvekili Adayı olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
Her gün onlarca ziyarette bulunan ve yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek seçim sonrası yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Ekmen, Mersin’de örgütlü hemşehri dernekleriyle bir araya geldi.
Aynı gün içerisinde Hakkarililer, Viranşehirliler ve Suruçlular tarafından kurulan hemşeri derneklerine yaptığı ziyarette partisinin projelerini anlattı.
Çok verimli bir seçim süreci yaşadıklarını dile getiren Ekmen, “Gerek CHP teşkilatlarımızla birlikte saha çalışması, gerekse bireysel olarak Mersin’de bulunan yöre derneklerini ziyaret ederek yoğun bir çalışma süreci yürüttük.
Daha önce Ak Partiye oy verdiği halde bugün Ak Parti’den uzaklaşan pek çok vatandaşımızla bir araya geldik. Bunun yanında DEVA Partisinin ekonomik projelerine sıcak bakan, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın duruşunu ve yaklaşımını beğenen iş insanları ile fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça olumlu bir etkileşim içerisindeyiz” dedi.
Seçim çalışmaları sürecinde Mersin’de yaptığı çalışmalarda edindiği izlenimleri seçim sonrası kentin sorunlarını çözecek veri haline geldiğinin de altını çizen Ekmen, “Şuan Mersin’in hak ettiğini alması için çalışıyoruz. Öte yandan Mersin’de kaç dönem siyaset yaparsak yapalım artık bir Mersin’in parçası olacağım. Ve Mersin’in sorunlarıyla en fazla ilgilenenlerden birisi ben olacağım” dedi.
Ekmen Eğitim İş sendikasını da ziyaret ederek eğitimde yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerilerini de aktardı.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir