16 Nisan 2024

‘EMEKÇİLERİMİZ, TÜRKİYE’DEKİ ÜRETİMİN YAPI TAŞLARIDIR’

0
GÜL ÇAĞLAR
AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı; “Cumhuriyetimizin ışığında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ‘Türkiye Yüzyılı’ yolunda emeğiyle katkı sağlayan, ekonomimize can veren ve Türkiye’deki üretimin yapıtaşı olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır” dedi.
28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Emekçilerin Türkiye üretiminin yapıtaşları olduğunun altını çizen Kıratlı, üretimin her aşamasında yer alan emekçilerin ülkenin hedeflerine ilerlemesinde önemli katkılar sunduğunu aktardı. Mesajında; “Cumhuriyetimizin ışığında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ‘Türkiye Yüzyılı’ yolunda emeğiyle katkı sağlayan, ekonomimize can veren ve Türkiye’deki üretimin yapıtaşı olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır” ifadelerine yer veren Kıratlı, şunları kaydetti
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, emekçilerimizin çalışma koşulları, ekonomik ve sosyal hayatlarını kolaylaştırıcı önemli kararlar aldık, almaya da devam ediyoruz. Emekçilerimizin karşılaştıkları sorunların çözülmesi noktasında güçlü bir irade sergiledik. Çalışma hayatını düzenleyen karar ve yasalarla, çalışanların emeklerinin karşılığını alabilmelerini sağlayacak adımlar attık. Ücret noktasında asgari ücret düzenlemesi ile nefes aldırırken, istihdamı da her geçen gün artırmayı sürdürdük, sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm çalışanların maaşlarının asgari ücrete kadar olan kısmından gelir ve damga vergisini kaldırdık. Çalışma hayatında yılların çözüm bekleyen meselelerini tek tek çözerek ortadan kaldırdık. 21 yıllık AK Parti döneminde emekçilerimiz için önemli kararların altına imza atarak, yaşam standartlarını yükselttik. Bundan sonra da devletimizin tüm organlarıyla emekçi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle, “Cumhuriyetimizin ışığında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ‘Türkiye Yüzyılı’ yolunda emeğiyle katkı sağlayan, ekonomimize can veren ve Türkiye’deki üretimin yapıtaşı olan emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir