29 Mart 2024

TARSUS BELEDİYESİ’NİN 81 İŞYERİ KİRA İHALESİ CANLI YAYINLANDI

0
Şeffaf Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediyesi, canlı yayın ihale usulüyle hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Meclis Salonu’nda mülkiyeti Tarsus Belediyesi’ne ait 81 adet taşınmazın kira ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu kiraya verilen 64 taşınmaz şeffaf yönetim anlayışıyla, canlı yayında anbean kamuoyu ile paylaşıldı.
Tarsus’un birçok ihtiyacının giderilmesi için yapılan, vatandaşlar kadar firmaların da yoğun ilgiyle izlediği mal ve hizmet alım ihaleleri,  Tarsus Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tarsus Belediyesi mülkiyetine ait 81 adet taşınmazın kiraya verilmesi canlı yayın ile kamuoyu ile paylaşıldı. İhale Komisyon Başkanlığını Ali Dinsever’in yaptığı ihalede, veriler kapalı teklif usulü ile alındı. Bazı taşınmazlar için katılım sayısının artması ile ihale de açık artırım usulü yapıldı. Şeffaf belediyelik döneminin yaşandığı Tarsus’ta, kapalı zarflar açıldı ve teklifler canlı yayında okundu. Gerçekleşen ihale öncesinde katılımcıların belgeleri canlı yayında tek tek kontrol edildi. Evrak incelemelerini ardından olumlu ve eksiksiz evraklar incelendikten sonra 64 kişi ihale sonucu işletmeleri kiraladı. İhaleye 69 kişi katılım sağladı. Geriye kalan iş yerleri için önümüzdeki günlerde pazarlık usulü bir ihale daha gerçekleştirilecek.
HER DETAY VATANDAŞLARLA PAYLAŞILDI
Tarsus Belediyesi tüm ihaleleri başından sonuna kadar kendi resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladı. Canlı yayınlanan ihaleler vatandaşların takdirini topladı. Kurum içerisinde yapılacak tüm ihaleler, ihale öncesinde tarihi, yeri, saati ve diğer detaylarıyla vatandaşlara duyuruldu.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir