18 Nisan 2024

‘Meşaleleri İdman Yurdu meydanında yakacağız’

0
MUSTAFA ÖZCAN
Exenpay Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık Entegre Solar Elazığspor maçı öncesi açıklama yaptı.
Bu yola çıktıklarında şampiyonluk yolunun kolay yürünmeyeceğini bildiklerini söyleyen Saltık, “Her büyük başarı,  inanç, emek, mücadele, gözyaşı, düştüğünüz yerden kalkma, özveri ve en önemlisi vazgeçmeme ister. Evet kolay olmayacak ama başaracağız ve sezon sonu hep beraber meşaleleri İdman Yurdu meydanında yakacağız.” dedi.
Ayrıca kulüpten yapılan açıklamada, “Haydi maça İdman Yurdu. Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdumuz’un TFF 3. Lig 1. Grup 24. Hafta maçında 19 Mart Pazar günü saat 14.00’te Entegre Solar Elazığspor ile Mersin Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Passo.com.tr ve Atlas Market’ten satışa sunulmuştur. Bilet Fiyatları;
Maraton: 10 TL,  Kapalı 20 TL Doğu Loca, 100 TL.” denildi.
Aslan Gök sakatlandı
Exenpay Mersin İdman Yurdu’nda Aslan Gök’ten kötü haber geldi. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, “Oyuncularımızdan Aslan Gök’ün Belediye Kütahyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası kaldırıldığı hastanede kapsamlı tetkikleri yapılmıştır. İncelemeler neticesinde menisküsünde yırtık tespit edilen oyuncumuz tedavisi kapsamında ameliyat edilmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup; 8-10 hafta sahalardan uzak kalacaktır.Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlıklı şekilde sahalara dönmesini dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir