29 Mart 2024

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MİSAFİR EDİLEN DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

0
MUSTAFA ÖZCAN
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, deprem bölgesinden Mersin’e gelen vatandaşları, misafir edildikleri Akdeniz’de bulunan Demirtaş Öğrenci Yurdu’nda ziyaret etti.
Vali Pehlivan, vatandaşlar ile görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, depremde yaralananlara acil şifa, vefat eden yakınları için başsağlığı diledi. Vali Pehlivan, öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarıın sağlık, gıda, giyim, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetler ile ilgili Demirtaş Öğrenci Yurdu Sorumlusu Süleyman Metin’den bilgiler aldı.
PEHLİVAN, AFETZEDELER YARARINA DÜZENLENEN KERMESİ ZİYARET ETTİ
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, Yenişehir İlçesinde bulunan Özel İlim Yayma Cemiyeti Öğrenci Yurdunda afetzede vatandaşlarımız için düzenlenen kermesi ziyaret etti. Vali Pehlivan, afetzede vatandaşlar ile görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, depremde yaralananlara acil şifa, vefat eden yakınları için başsağlığı diledi.
Düzenledikleri kermesten ve depremzede vatandaşlarımızı misafir etmelerinden dolayı Özel İlim Yayma Cemiyeti Mersin Şubesi yetkililerine teşekkür eden Vali Pehlivan, öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın sağlık, gıda, giyim, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetler ile ilgili olarak cemiyetin Merdin Şube Başkanı Tahsin Boyraz’dan bilgiler aldı.
Ziyaretlere, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, KYK Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir