28 Mart 2024

BAŞKAN YILMAZ, ACİL DURUM AFET EKİBİNİ VE İŞ MAKİNELERİNİ DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİ

0
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; 15 kişilik Acil Durum Afet Ekibini ve iş makinelerini, depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’ın Kırıkhan İlçesine gönderdi.
Türkiye, tarihinin en büyük depremlerini yaşadı. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından Toroslar Belediyesinin Acil Durum Afet Ekibi de deprem bölgesinde AFAD’ın arama kurtarma çalışmalarına dahil oldu.
Başkan Yılmaz, Fen İşleri Şantiyesinde personelini; “Yolunuz açık olsun. Rabbim, hepimize güç kuvvet versin” diyerek dualarla uğurladı.
Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı uğurlamanın ardından 3 iş makinesi, 3 kamyon ve 2 yardımcı ekip ile birlikte 15 kişilik ekip, deprem bölgesine ulaştı.
“Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız”
Depremzedeler için başlattıkları yardım kampanyasının ardından arama kurtarma ve yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla deprem bölgesine ekiplerini gönderdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Acil Durum Afet Ekiplerimiz, iş makineleri ve araç gereçleriyle deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına dahil oldu.  Depremin açtığı yarayı hep birlikte saracağız” dedi.
“Ülkemize, milletimize geçmiş olsun” diyen Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak Hatay’a yardım noktasında ekibimizi gönderdik. Göçük altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce sevdiklerine ulaşması en büyük temennimiz.  Deprem bölgesine yardım eli uzatmak için ilgili müdürlüklerimiz de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir