20 Nisan 2024

‘En büyük inancımız onlar’ 3 PUANDAN FAZLASI

0
MUSTAFA ÖZCAN
Yeni Mersin İdman Yurdu 5 Şubat 2023 Pazar günü saat 14.00’te 52 Orduspor FK ile Mersin Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.
Her maçın çok önemli olduğunu belirten Aka, “20 tane maç oynadık şu ana kadar. Kendi sahamızda da 8 galibiyet ve 1 beraberlik gibi iyi bir istatistiğimiz var. 2. sıradaki Ordu ile puan farkımız 2’ye indiği için çok önemli bir maça çıkacağız. Gerçekten bizim takım olarak 15 haftadır bir liderliğimiz var. Son Çatalca maçından önce de söylemiştim. Her maçımız çok zor geçecek. Çatalca maçında da gördük bunu. Ayrıca pozisyonumuzdan dolayı da her rakip bize daha fazla motive oluyor. Bizim her maçımız zor geçecek.” dedi.
“Herkesi maça bekliyorum”
Sezon bazı maçların final gibi olduğunu söyleyen Aka, “Bu final maçlarında aldığımız 3 puan ile diğer maçta aldığımız 3 puan arasında bir fark olmaz gibi görünür. Ama bu maç öyle bir maç olmayacak. Rakibimiz ilk defa bu kadar ümitlendi. O yüzden bu hafta 3 puandan fazlasını alacağımız bir maça çıkacağız. Taraftarımıza seslenmek istiyorum; Her zaman bize destek veriyorlar. Geçtiğimiz hafta onları üzdük. Kilometrelerce gelip bize orada da destek verdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Ancak bu hafta bunu telafi edeceğiz. Bütün taraftarlarımıza stada bekliyorum. Mersin’e ve MİY camiasına yakışan o tribündeki yapacakları organizasyonla, tezahüratla ve davranışlarıyla bize çok büyük katkı sağlayacaklarını biliyorum. En büyük inancımız onlar. Herkesi maça bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir