16 Nisan 2024

SÜLEYMAN ÇELİKCAN: NATO DEMOKRASİSİYLE İSVEÇ’TE KURANI KERİM’E HAÇLI SALDIRISI!

0
21 Ocak günü İsveç’te hem de Türkiye Elçiliği önünde Türk ve İslam düşmanı bir saldırgan, İslam’ın kutsal kitabı Kuranı Kerimi yaktı.
Bu kışkırtma skandalında daha vahim olan bu alçağın İsveç Polisinin gözü önünde hatta koruması altında güya “özgürce ve demokratik “ hakkını kullanmıştır.
Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık Türk milletine ve bütün İslam âlemine hakarettir. Bu saldırganın amacı nedir ve cesareti kimlerden almaktadır?
Çünkü böyle bir eylem bir kişiyle sınırlı olmadığı gibi 24 Ocak günü de benzeri bir hakaret eylemi Hollanda’da yapılmıştır.
Bu eylemlerle Türk milletinin kutsal değer ve inançlarına saldırılırken PKK ve FETÖ terör örgütleriyle de ortaklıklar yapılmaktadır.
Çünkü bunların babası Amerika, amiri NATO’dur.
Zaten milli devletimize “düşman bu müttefik” ülkemizi silahlı bir kuşatma ile her gün taciz ederek vatanımızı bölme tehdidini dayatıyor.
Bu nedenle Kurana saldırı da tesadüf olamaz.
Nitekim, Amerikan uşağı NATO Genel Sekreteri “hokkabaz” Stoltenberg, Alman Die Velt televizyonunda bu Kuran yakma eylemine hayasızca “ifade ve fikir özgürlüğü” demiştir.
Buna rağmen, ülkemizde Batı hayranlığı, Amerikan sevdası ve NATO korkusuyla siyaset yapan parti lider ve yöneticileri olayın vahametini anlamak yerine, NATO ittifakına “maalesef” övgüler dizerek emperyalist amaçlı bu saldırıların üstünü örtmektedirler.
Bu durumda, AKP iktidarı ve altı buçuk masa muhalefetinin kınama açıklamaları gaz almaktan öteye gidemiyor ve sonuç yok.
Oysa devletimiz, bütün siyasi kurumlarının mecburiyeti haline gelen NATO’dan çıkma ihtiyacı kararını cesaretle almalıdır.
Türkiye Cumhuriyeti ancak NATO belasından kendini kurtarırsa, PKK bölücülüğü ile FETÖ fitne ve fesadının kökünü kazıyabilir ve onlara sahip çıkanları susturabilir.
Çünkü NATO’nun üyesi olan veya olmayan demokrasi sahtekârı Avrupa ülkeleri, Haçlı istilası mantığıyla ülkemiz insanlarını Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni, İslam dışı veya Ali’ siz Aleviler söylemiyle bölmeye çalışmaktadırlar.
Bugün Türkiye bir seçim dönemine giderken, emperyalizm Türk insanını milli ve kutsal duyguları üzerinden yaralayarak Devletimizi NATO’ya daha çok boyun eğmeye mecbur etmeye çalışmaktadır.
Oysa Türk milleti Cumhuriyet’le Laikliğin nimetini idrak etmiş, Kuran ehli samimi Müslümanlarla Hak, Muhammed, Ali aşkıyla dolu Aleviler, kardeşliğin yurttaşlık değerleriyle başladığını bilirler. Milletimiz, bu iradeyle emperyalist Batı’nın Haçlı zihniyetini lanetleyip, kınayarak, birlik ve beraberliğin vatanseverlikte olduğunu gösterecektir.
 Amerika’nın NATO’nun Avrupa’nın Türk ve İslam düşmanlığına karşı, biz Türk milleti olarak inançlar, dinler, kitaplar veya Peygamberlere saygısızlık yapmadan, ancak bu Haçlı mantığıyla mücadele ederek püskürtebiliriz.
Fakat artık, NATO’dan çıkmak Cumhuriyetimizin Atatürk’e karşı bir namus borcu haline gelmiştir.
BUNU ANCAK, “BAĞIMSIZ TÜRKİYE” AŞKIYLA MÜCADELE EDEN SİYASET YAPABİLİR.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir