29 Mart 2024

PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA, MERSİN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KURUM VE İŞLETİCİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

0
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurum ve İşletici Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Teknopark’ta gerçekleştirilen toplantıda, Mersin Teknopark bünyesinde yürütülen projeler ve teknoparkın gelişim sürecine ilişkin olarak atılacak yeni adımlar hakkında değerlendirmeler yapıldı, gündem maddeleri görüşüldü, muhtelif kararlar alındı.
Toplantıya, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Teknopark Genel Müdürü İhsan Gültekin ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Nihan Baran, Kurulu üyeleri H. Tufan Ballı ve H. Veli Doğan katıldı.
Toplantının ardından Teknopark binasında incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, yürütülen çalışmalar hakkında Teknopark Genel Müdürü İhsan Gültekin’den bilgiler aldı.
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A, ORTA AKDENİZ GÜMRÜK VE DIŞ TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HEYETİNDEN “DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ” ZİYARETİ
Vali Ali Hamza Pehlivan, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Osman Göllüce, Mersin Gümrük Müdürü Tayfun Şahin, Akaryakıt Gümrük Müdürü Temel Sıtkı Eyüpoğlu, Serbest Bölge Gümrük Müdürü Haşim Mıdık ve Gümrük Muhafaza Memurlarını, Valilik makamında kabul etti.
Vali Pehlivan, Bölge Müdürü Göllüce’den, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler aldı, Bölge Müdürü Göllüce ve bütün gümrük çalışanlarının Dünya Gümrük Gününü kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir