19 Nisan 2024

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN MEYVE VE SEBZE HAL ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

0
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Meyve ve Sebze Hali’nde, esnaflarla biraraya geldi. Vali Pehlivan, Mersin Meyve ve Sebze Hal Kompleksinde gerçekleşen ve kasalar üzerinde esnaf usulü kahvaltı yapılan programda; sorunlarını, talep ve önerilerini dinlediği hal esnafıyla hasbihalde bulundu, işletmeleri gezerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Programa, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İçişleri Bakan Danışmanı Fevzi Sevgili, Akdeniz Belediye Başkanı M. Muhammet Gültak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu, Ticaret İl Müdürü Hüseyin Güçlü, Mersin Halciler Derneği Başkanı Münir Şen, Mersin Sevkiyatçı Tüccarlar Dernek Başkanı Hüseyin Timurtaş ve hal esnafı iştirak etti. Kahvaltı sonrası Mersin Meyve ve Sebze Toptancı Tüccarları Dayanışma Derneği toplantı salonuna geçen Vali Pehlivan ve beraberindekiler, Meyve ve Sebze Hali hakkında, Halciler Derneği Başkanı Münir Şen ve Meyve Sebze Toptancı Tüccarları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Timutaş’tan bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.
Vali Pehlivan programda yaptığı konuşmasında, ülkemizin devleti ve milletiyle bir ve bütün olarak güçlü yarınlara emin adımlarla yol almaya devam etmesi, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile taşınarak, bağımsızlığımızın simgesi şanlı bayrağımızın gönderde ilelebet özgürce dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde ele ele, omuz omuza vererek her alanda çağın gerektirdiği bilimle, bilgiyle donanmak ve tatbik etmek suretiyle çok çalışmanın, üretmenin önemini vurguladı. Her alanda herkesin üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirdiği sürece tarihimiz boyunca olduğu gibi bundan sonra da ülke olarak, devlet olarak, millet olarak aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığını belirtti. Hal esnafına işlerinde hayırlar, bereketli kazançlar diledi.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir