29 Mart 2024

Yeni MİY, kendi sahasında Ağrı 1970 Spor’u ağırlıyor

0
Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 3. Lig 1. Grup 19. hafta maçında Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek.
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, 19. hafta maçında Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek. Prof. Dr. Aziz Sancar Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kırmızı Lacivertlilerde, teknik direktör Ersin Aka açıklamalarda bulundu.
Play-offları hedefleyen zor bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Ersin Aka, “Ligde play-off’ları hedefleyen zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak. Şu anda lideriz ve rakiplerimiz ile aradaki puan farkını korumayı hedefliyoruz. Uzun bir aradan sonra taraftarımız önünde oynayacağımız bu maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum. Onların desteği bizim için çok önemli” dedi.
Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Ankara bölgesinden C klasmanı hakem Özer Özden’in yöneteceği maçta, Özden’in yardımcılıklarını Mehmet Mithat Levent ve Burak Dilitatlı üstlenecek. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir