19 Nisan 2024

MDOB YENİ YIL KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

0
Gül ÇAĞLAR
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 2022 yılına yeni yıl konseri ile veda ederken sanatseverlerden de büyük ilgi gördü.
Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde gerçekleşen ve sanatseverlerden büyük ilgi gören konserde ünlü operetlerden aryalar ve hızlı tempolu parçalar seslendirildi.
Rustam Rahmedov’un orkestra şefliğini yaptığı konserde, soprano Mehlika Karadeniz Bilgin ve tenor S. Bülent Bezdüz sahne aldı.
Programda, Şen Dul ve Giuditta operetinden aryalar, hızlı tempolu La Danza, Moonriver, Malaguena, Radetzsky March, Mambo ve yeni yıl şarkısı olan Chrıstmas Medley seslendirildi.
Konserde, Mersin Devlet Opera ve Balesi Çocuk korosu da sahne aldı.
Coşkulu ve keyifli geçen konser bitiminde, orkestra sanatçıları ve solistler, izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine yeniden sahneye çıkıp eser icra etti.
MDOB MÜDÜRÜ BİÇER: “SALONUMUZDA YER KALMADI”
Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve Sanat Yönetmeni Serbülent Biçer, yoğun ilgi gören konserin biletlerinin aylar öncesinden tükendiğini, Mersinli sanatseverlerden gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını söyledi.
Biçer, “2022 yılını gelenekselleşen yeni yıl konserimizle tamamlamanın mutluluğunu yaşadık. Seyircimizin bize eşlik etmesi, teveccüh gösterip bizi yalnız bırakmaması ve salonumuzda tek boş koltuk kalmaması bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir