19 Nisan 2024

Tarsus Belediyesi’nden toplu açılış ve temel atma töreni

0
Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, 27 Aralık Salı günü Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirecek. Tören, Şahin Mahallesi Reşat Nuri Caddesi’nde saat 15.00’de yapılacak.
Tarsus Belediyesi, toplu açılış ve temel atma töreninde farklı alanlarda eserlerin açılışını yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, tarımdan sağlığa, yollardan, alt yapıya, kreşlerden, halk plajlarına, aile sağlık merkezlerinden okuma salonlarına, yeşilden maviye her alanda projelere imza atıyor. Tarsus Belediyesi, bu hizmet anlayışını Tarsus’un Kurtuluşunun 101. yıl dönümünde açılışı yapılacak eserleriyle de taçlandırmaya hazırlanıyor.
Tarsus Belediyesi tarafından, Tozkoparan Zahit Mahallesi aile sağlığı merkezi ve okuma salonu, Şahin Mahallesi aile sağlığı merkezi, okuma salonu ve kreş, Şehitler Tepesi Mahallesi kapalı semt pazarı, Şehir Park Düğün Salonu, Taşkuyu, Dedeler, Çavdarlı, Piriömerli mahallelerinde sosyal tesisler, Yeşiltepe Mahallesi gasilgane, Kardeş Şehir Valkaneş Survivor Parkı, Kırklarsırtı Mahallesi kent tarım alanı ve 20 park ile koruluk açılıyor. Altaylılar Mahallesi pazar yeri ve Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirileceği Öğretmenler Mahallesi Sağlık Yerleşkesinin ise temelleri atılıyor.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir