28 Mart 2024

Kayıt dışı öğrenciler, eğitime kazandırılıyor

0

MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ADEM KOCA BAŞKANLIĞINDA, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ İLE 'KAYIT DIŞI ÖĞRENCİLERİMİZİ TESPİT VE OKULA KAZANDIRMA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI' GERÇEKLEŞTİRİLDİ. (İHA/MERSİN-İHA) Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürleri ile 'Kayıt Dışı Öğrencilerimizi Tespit ve Okula Kazandırma Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürleri ile ‘Kayıt Dışı Öğrencilerimizi Tespit ve Okula Kazandırma Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.
Toplantıda açıklamalarda bulunan Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan kayıt dışı öğrencileri tespit ederek, eğitime kazandırma çalışmalarını Mersin’de de sürdürdüklerini belirtti. Bu çerçevede Mersin genelinde muhtarlara mesaj gönderdiklerini aktaran Koca, “Okula devam edemeyen öğrencilerimizin tespitini ve en yakın okulumuza/ilçe milli eğitim müdürümüze bilgi verilmesini rica ettik. Okula devam edemeyen öğrencilerimizin listelerini oluşturduk. Sizlerden bu konuyu yakından takip etmenizi, muhtarlarımızla iletişime geçmenizi, söz konusu öğrencilerimizin velilerine en kısa sürede ulaşmanızı ve kati surette eğitim öğretime kazandırmanızı bekliyoruz. ‘Erken Uyarı ve Takip Sistemi’ de en kısa sürede oluşturulacaktır. Herhangi bir desteğe ihtiyacınız olduğunda biz buradayız. Özverili çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir