28 Mart 2024

‘Evlatlarımızın böyle projeler içinde yer almasından gurur duyuyoruz’

0
Mersin İl Mili Eğitim Müdürü Adem Koca, Gülnar ilçesinde düzenlenen ‘Öykü Kitabı Oluşturma’ projesi çerçevesinde hikaye yazan öğrenciler ile bir araya gelerek, “Evlatlarımızın böyle projeler içinde yer almasından gurur duyuyoruz. Onların kendilerini ifade etmeleri, büyük bir özgüvenle yazdıklarını yayımlamaları, küçük yaşlardan itibaren duygu ve düşüncelerini dışa vurmaları çok kıymetli” dedi.
Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak her yıl yürütülen ‘Öykü Kitabı Oluşturma’ projesi çerçevesinde hikayeler yazan ortaokul öğrencileri, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı ziyaret etti. Öğrenciler, çocuklarımızın yüreklerinden süzülen hikayelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan ‘Hikaye Fısıldayan Çocuklar’ kitabını Koca’ya armağan etti.
Çocukların gelişimi için söz konusu projeleri önemsediklerini belirten Koca, “Evlatlarımızın böyle projeler içinde yer almasından gurur duyuyoruz. Onların kendilerini ifade etmeleri, büyük bir özgüvenle yazdıklarını yayımlamaları, küçük yaşlardan itibaren duygu ve düşüncelerini dışa vurmaları çok kıymetli. Bu projeyi yıllardır başarıyla yürüterek gelenekselleştiren Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, projede emeği geçen tüm meslektaşlarıma ve aklı selim, zevki selim, kalbi selim evlatlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
BRİFİNG SUNUMLARI DEVAM EDİYOR
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nün her hafta farklı bir birim amirinden birimiyle ilgili çalışmalar, yürüttükleri projeler, planlamalar, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili brifing almaya devam ediyor.
Müdürlüğün tüm birim amirlerinin katılımlarıyla düzenlenen ve bu hafta İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesi (Onarım Birimi) ile İşyeri Sağlık ve Güvenlik birimlerinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nazmi Kengigelen’in brifing sunumu dinleyen Koca, “İlimiz genelinde tüm okullarımızın  bakım onarım çalışmalarının düzenli, sistemli, eksiksiz şekilde yürütülmesi, eğitim öğretim ortamının fırsat eşitliğini sağlayacak şekilde düzenlenmesi, tüm birimlerimizin İnşaat Emlak birimini eksikler ve ihtiyaçlar konusunda haberdar etmesi, merkezden taşraya tüm okullarımızla iletişim halinde olunması gerekiyor. Bu konuda gerekli titizliği gösterelim. Ayrıca kurum çalışanlarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin  öncelikle can güvenliği açısından işyeri sağlığı ve güvenliği de merkezden taşraya son derece titizlikle koordine edilmesi gereken tartışmasız bir öneme sahip bir konu. Bu konuda olası sorunların öngörülerek her türlü tedbirin ivedilikle ve önceden alınması gerekmektedir. Bu noktada tüm birim amirlerimiz gerekli hassasiyeti göstererek ortak bir duyarlılıkla hareket etmelidir. Yürüttüğünüz özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir