29 Mart 2024

Başkan Semih Palamut’tan anket yorumu SEÇER YÜKSEK ONAY ALDI

0
NURDANE KARAKUŞ
CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, bir ankette Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in görev onayının yüzde 73 çıkması nedeniyle Başkan Seçer’i tebrik etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, gösterdiği başarılı performans ile Mersinlilerin gönlünde taht kuran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hakkında yapılan anketi yorumladı.
Palamut Metropoll Araştırma şirketinin Mersinlilere “Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?” diye sorduğunu anımsatarak, “Ankette, “Onaylıyorum” diyenlerin oranı yüzde 73 oldu. Yüzde 45,1 oy ile seçilen Seçer’in aldığı bu yüksek onay, Mersinlilerin ne kadar doğru bir karar verdiğinin göstergesi.” dedi.
Seçer’in sadece kendi seçmen tabanında değil AKP’li, MHP’li ve HDP’li seçmenler tarafından da onaylandığını anlatan Palamut, “Sonuç bunu gösteriyor. Demek ki her kesim tarafından beğeniliyor. Kafalar değişince Mersin’de çok şey değişti. Teşekkürler başkanım.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir