25 Nisan 2024
*MERSİN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
*Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde çalışan sağlıkçılar hastanede çıkan yemeklerden dolayı memnuniyetsizliklerini hastane yönetimine birçok defa başvurmalarına rağmen bir sonuç alamamışlar.
*Önce Simit ayran eylemi ile başlamışlar. Sonuç alamamışlar.
*Bu sebeple yemeklerin düzelmesi için bir hafta süre ile yemekhaneye çıkmayarak durumu protesto ettiler.
*Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi önünde toplanarak  aldıkları protesto kararını açıkladılar.
*Açıklamada, “Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde temiz ve kaliteli yemek bulamıyoruz. Yoğun çalışıyoruz. İhtiyacımız olan besini alamıyoruz” dediler.
*Sanki çok zor iş.
*Sağlıkçılarımız baş tacı edilmeli…
*BİTMEYEN FETÖ
*Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY terör örgütünün Mersin, Kars ve Hakkari’ de bulunan mensuplarının faaliyette olduğu saptanmış. Yapılan takipten sonra Cumhuriyet Başsavcılığı ile beraber, 200’ün üstünde görevlinin katılımıyla sabah erken saatlerde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş.
*Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ‘Mersin, Kars ve Hakkari’de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan bu eş zamanlı operasyonda, 14 zanlı yakalanmış bir kişi de aranıyormuş…
*Şüphelilerin ev ve üst aramalarında bir adet tabanca ve çok sayıda dijital materyal bulunmuş.
*Ne örgütmüş beeee..!
*Yakala yakala bitmiyor..!
*Bitmeyecek de galiba.
*Yurt içinde daha kaç kişi saklanıyor acaba..!
ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ
*Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl birincisi yapılan Uluslararası Tarsus Festivali, Sanatçı, Zeynep Bastık konseri  ile sona erdi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de izlediği konserde SMA hastası çocuklar için, Zeynep Bastık destek istedi.
*Konserde sanatçı Zeynep Bastık, Başkan Seçer ve eşini sahneye davet etti.
Başkan: “Bugün burada hem Tarsuslular, hem de çevre illerden ve ilçelerden gelen konuklarımız çok güzel bir akşam yaşıyor. Gördüğünüz gibi Tarsuslular çok enerjik. Festivalden memnun kaldık mı?” diye sordu ve “Evet” cevabını aldı.
* 3 gün süren festival boyunca Tarsus’un her köşesinin cıvıl cıvıl olduğunu ve herkesin mutlu olduğunu, daima böyle bir Tarsus, böyle bir Türkiye ve böyle bir dünya hayal ettiklerini söyledi. “Çok güzel 3 gün geçti. Biz barış dolu, kardeşlik dolu bir dünya hayal ediyoruz. Bunu da sizlerle başaracağız” dedi.
Biz vatandaşlarda sizin hayal ettiğiniz gibi bir dünya istiyoruz.
*Konser bitti. Konser sırasında gözüne lazer tutulan ve sahneye su şişesi fırlatılan Zeynep Bastık sosyal medyasından sitem etti.
“Konserimiz harika başlayıp belli bir yere kadar harika devam etti. Fakat daha sonra, ikazlarıma rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp yine suratımı sıyıran ve ciddi bir yaralanmadan kıl payı kurtulduğum, sahneye atılan su şişesiyle devam etti. Ve açıkçası yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son üç şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. Bazı kendini bilmezler yüzünden gelen onca kişiye bunu yaşattığım için özür dilemek istedim…”
*Keşke bu gibi olaylar olmasa ama maalesef ülkemizde birçok yerde şaşırtan işler olmaktadır.
*Bu son olur inşallah.
ÇARPITILMIŞ SÖZLER:
Dağ başından duman eksik olsa iyi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir