28 Mart 2024

SAHA EXPO’da Mersin’e büyük ilgi

0
 Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul’un düzenlediği “SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı” İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuarda SAHA Mersin  Standı’na büyük ilgi vardı.
Açılışa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, SAHA Expo Genel Sekreteri İlhami Keleş, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli de katıldı. Sektörün büyük buluşması olan ve önemli iş birlikleri için etkin bir platform oluşturan SAHA EXPO, 57 ülkeden 250 yabancı ve 750 yerli firmayı buluşturdu.
Mersin adına katılım sağlamak bizleri onurlandırdı
Fuara katılanlar arasında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren SAHA Mersin’de vardı. Fuarla ilgili konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Savunma, havacılık ve uzay sanayisine yönelik son yenilikçi çözümler ve teknolojiler SAHA EXPO’da ziyaretçiler ile buluştu. 57 ülkeden 250 yabancı ve 750 yerli firmayı bir araya getiren fuarda katılım oldukça yüksekti. Bu fuar Türk savunma sanayisinin geldiği son noktayı gösteren oldukça anlamlı bir fuar. 876 firması ve 24 üniversitesiyle Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul’un düzenlediği SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’na Mersin adına katılım sağlamak bizleri onurlandırdı. Bu fuar yenilikçi ve Türkiye’nin marka değerinin ön plana çıktığı teknolojiler için uluslarararası bir arena. Bu fuarın organize edilmesinde büyük katkıları olan SAHA Expo Genel Sekreteri İlhami Keleş, standımızı ziyaret ederek bizlere güç veren Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, TÜBİTAK Başkanımız Sayın Hasan Mandal, TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdürümüz Sayın Sadık Piyade, Beylikdüzü OSB Başkanımız Sayın Adnan Keleşoğlu, Mersin Teknopark Genel Müdürümüz Sayın İhsan Gültekin ve sanayicilerimize teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir