25 Nisan 2024

MTSO BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE MECLİS ÜYELERİ VE İŞ İNSANLARININ ORTAK GÖRÜŞÜ ‘UFUK MAYA‘NIN ŞANSI ÇOK FAZLA’

0

“Bundan böyle işinde ve özel hayatında şaibesi olmayan başarılı, makamına gölge düşürmeyecek yeni ve temiz bir isimle ve kadroyla yola çıkılmalı.”

MUSTAFA ÖZCAN
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası -MTSO- seçimleri yaklaşırken çok sayıda MTSO Meclis Üyesi, Meclis Üyesi adayı ve iş insanlarının ortak görüşü olarak, MTSO başkan adaylarından Ufuk Maya’nın seçilme şansının çok yüksek olduğu belirtildi.
Cumhuriyetin ilanının 99. yılı etkinlikleri kapsamında Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Eşi Yıldız Pehlivan’ın Cumhuriyet Bayramı kabul töreninde gerçekleştirilen organizasyonda, çok sayıda MTSO Meclis Üyesi, Meclis Üyesi adayı ve iş insanı Ufuk Maya’nın yanına gelerek MTSO seçimlerinde başarı diledi ve seçimleri kazanma şansının çok yüksek olduğunu özellikle belirtti.

“HEP BİRLİKTE MERSİN İÇİN UFUK MAYA”

MTSO Meclis Üyesi Orhan Kemal Yüksel de MTSO seçimleri yaklaşırken açıklamalarda bulunarak, Ufuk Maya ile herhangi bir bağı, iş ilişkisi ve çıkarı olmadığını, sadece inandığı, güvendiği ve tanıdığı için bu şekilde düşündüğünü dile getirerek, MTSO seçimlerinde Ufuk Maya’yı destekleyeceklerini söyledi.
Orhan Kemal Yüksel, “Hep birlikte Mersin için Ufuk Maya” diyerek, “Bundan böyle artık Mersin’e değer katacak, enerjisi olan, Mersin’in sorunlarına vakıf, liyakatli kadroları ile göreve hazır, yerel ve genel anlamda iş ve hizmetleri takip becerisi olan, en önemlisi işinde ve özel hayatında şaibesi olmayan Ufuk Maya gibi başarılı, makamına gölge düşürmeyecek yeni ve temiz bir isimle ve kadroyla yola çıkmanın, her ismin bu şehre karşı sorumluluğu ve borcudur.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir