19 Mart 2024

MTSO MECLİS ÜYESİ ADAYI ÇİMİŞ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

0
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinde 14’üncü meslek grubundan meclis üyesi adayı olan İş İnsanı Işkın Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş çalışmalarını sürdürüyor.
 MTSO Müteahhit Grubu adayı Sezai Çimiş ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. İş İnsanı Işkın Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çimiş ve ekibine seçimde başarılar dileyen Başkan Tarhan ziyaretten dolayı teşekkür etti. Mersin’e ve iş insanlarına hizmet etmek için yola çıktıklarını bu hedef doğrultusunda müteahhit grubundan meclis üyesi adayı olduğunu söyleyen Çimiş, seçildikleri takdirde hak ve adaletten ayrılmadan tüm oda üyelerinin hakkını sonuna kadar koruyacaklarını ifade etti.
 Çimiş ve ekibi daha sonra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın kentin en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Özyiğit, Çimiş’e adaylık sürecinde başarı temennisinde bulundu.
 İş insanların son dönemlerde büyük sıkıntılar çektiğini özellikle kendi grubu olan müteahhitlerin sorunlarının giderek büyüdüğünü anlatan Meclis Üyesi Adayı Çimiş de, “Bu sorunları çözmek için meclis üyesi adayı olduk. İnşallah çıktığımız bu yolda Allah’ın izniyle başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Bizim derdimiz makam ve koltuk değil, biz hizmet için bir yola çıktık. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak’ı daha önce ziyaret etmiş olan Çimiş ve beraberindekiler projelerini anlattılar.
 İş İnsanı Işkın Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çimiş ilk fırsatta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret edeceklerini ve müteahhitlerin sorunlarını Başkan Seçer’e anlatacaklarını belirtti. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir