18 Mart 2024
NURDANE KARAKUŞ
Kültürel Aktarımlar Sergisi, Atatürk Kültür Merkezi Ahmet Yeşil Sanat Galerisin’de ‘Sanatçılar Söyleşisi’nin ardından yapılan mini bir kokteylle sanatseverlerle buluştu.
Sergide, ülkemizin önde gelen sanatçılarından Ali Atmaca, Bubi, Horasan, Hüsamettin Koçan, Meriç Hızal, Onay Akbaş, Şenol Yorozlu gibi değerli ressamlarının yanı sıra, Küratör Nilgün Yüksel ve kentimizin yetiştirdiği değerli Ressam Ahmet Yeşil’in çalışmaları Mersinli sanat severleri 30 Kasım 2022 gününe kadar bekliyor olacak.
Sergiyi gezen sanatseverler, “Günlük yaşamın koşuşturmasına bir mola verip kendinize bir sanat günü hediye edin ve mutlaka bu sergiyi gezin.” diyerek beğenilerini dile getirdi.
Sergiye Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in katılımının yanı sıra, Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ‘da gönderdikleri çiçeklere sanata  olan desteklerini gösterdiler.
Mersinli sanatseverler Kültürel Aktarımlar Sergisi ile kentimizde yaşanan sanat hareketliliğinin Mersin’in tanıtımı açısından da büyük önem taşımakta olduğunu vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir