25 Nisan 2024

HİKMET YEŞİL RESMEN İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇE BAŞKAN ADAYI

0
ARZU ÖZER
Mersin’in sevilen ve güvenilen simalarından İş İnsanı Hikmet Yeşil Akdeniz İlçesi İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu resmen açıkladı.
İYİ Parti Akdeniz İlçe Binası’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına kadın, genç, yaşlı ve çocuk demeden yoğun bir katılım sağlandı. Çoşkulu kalabalık zaman zaman Yeşil’in açıklamasını keserek, ‘Hikmet Başkan’ sloganları attı.
Konuşmasının başında kendisi ile ilgili bilgiler veren Hikmet Yeşil, “Akdeniz Karaduvar Mahallesi doğumlu olup, Karadeniz Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri Bölümünü bitirerek eğitim hayatımı tamamladım. Baba mesleği olan tarım ve çiftçilik söktöründe iş hayatıma devam etmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Sözlerime başlamadan önce partimizin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan kurucularımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum.” dedi.
“Girilmedik gönül bırakmayacağım”
İYİ Parti’nin Kurucu İlçe Başkanı Hakan Kurtuluş’a, sonraki başkan Ayşe Artuğ’a, Abdullah Batıyel’e ve bugün görev yapan Ayhan Akşahin ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür eden Hikmet Yeşil, “Akdeniz İlçesi İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na talip olduğum andan itibaren bir Akdeniz’li olarak bu büyük yükün ve büyük sorumluluğun idrakindeyim. Heyecanımızın, sevdamızın hizmet etme sevdası olduğu şuurunu taşıyorum. Mersin’in atan kalbi Akdeniz’de hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkese bütün kalbimle dönerek ve herkesi aynı hislerle kucaklayarak hizmet etme derdindeyim. Yönetim Kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ile tek vücut olup birlik, dirlik ve muhabbet duygularıyla kenetlenip Akdeniz’in sesi ve nefesi olmanın formülünü geliştirecek ve çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamanın gayretinde olacağım.” şeklinde konuştu.
“İYİ Parti’nin misyonunu Akdeniz’e daha gür bir sesle duyuracağım”
İlk iş olarak ilçe binasını kuruçeşme civarında cazip bir yere taşıyacağını ifade eden Yeşil, “Akdeniz’in liman ve sanayi merkezi olduğunun bilinciyle iş adamından işçisine bütün bir halkla kucaklaşarak İYİ Parti’nin misyonunu Akdeniz’e daha gür bir sesle duyuracağım. Çıktığımız yolda çalışmak terlemek bizden, tevfik ve başarı yüce mevladandır. Biz ner neticeye de razıyız. Bu sebeple kazanamazsak da karşımızda değil yanımızda gördüğümüz adayı dava arkadaşımız olarak görür, çalışmalarına da destek sözü veririm. Çünkü bizim derdimiz, sevdamız halka hizmet davasıdır. Şimdiden ilçe seçimlerinin milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini yüce mevladan niyaz eder, herkese, delegelere, diğer adaylaramıza ve partililerimize başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Basın toplantısının ardından basınla sohbet eden Hikmet Yeşil, özellikle İYİ Parti’nin Mersin’de birinci parti olduğunu ülke genelinde ise yüzde 30’a yakın oy yakadıklarını belirterek şimdi ki hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi.
Öte yandan mevcut Akdeniz İlçe Başkanı Ayhan Akşehin’in aday olup olmayacağının kesin olmadığı konuşulanlar arasında. Ancak Ünal Şahin ve Bilgen Başer isimlerinin de İlçe Başkanlığı’na aday olmalarının beklenildiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir