28 Mart 2024

‘Kazanma alışkanlığımızı devam ettirmemiz bizim için en önemlisiydi’

0
Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 3. Lig 1. Grup 9. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Belediye Derincespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Prof. Dr. Aziz Sancar Tesisleri’nde antrenmanlarına başlayan Kırmızı Lacivertliler, ilk gün yenileme ve ısınma çalışmaları yapıldı.
Ligde son 6 maçından galibiyetle ayrılan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Ersin Aka Nevşehir Belediyespor maçını değerlendirdi. Nevşehir maçının zor geçeceğini tahmin ettiklerini söyleyen Aka, “Maçtan önce bu maçın bizim için zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Rakibimizin şu anki puan tablosu, kadro kalitesinin karşılığı değil. Maça çok iyi başladık. 2 net pozisyon bulduk birini attık birini kaçırdık. Bu ataklardan sonra dönem dönem oyun anlayışımızdan uzaklaştığımız anlar oldu. Sonuç olarak kazanma alışkanlığımızı devam ettirmemiz bizim için en önemlisiydi. Oyuncu kardeşlerimi ve tüm camiamızı kutluyorum” dedi.
Yeni Mersin İdman Yurdu, 29 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te deplasmanda Belediye Derincespor’a konuk olacak. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir