29 Mart 2024

NESİMİ GENÇ: ‘OY ALMAYA DEĞİL SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ!’

0
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinde 14 Nolu Meslek Komitesi İnşaat ve Emlaktan Meclis Üyesi adayı olan Genç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesimi Genç, oda üyelerine seslenerek, “Oyunuzu almaya değil sorunlarınızı çözmeye geliyoruz.” dedi.
20 bin üyeye sahip olan MTSO gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında organ seçimleri için 5 Kasım Cumartesi gününü tarih olarak belirledi. Seçimlerde 14 Nolu Meslek Komitesi İnşaat ve Emlak’tan meclis üyesi adayı olan Genç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesimi Genç, “Akdeniz’in en büyük Ticaret ve Sanayi Odalarından biri olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odamız her zaman üyelerin yanında olmuş, sıkıntı ve sorunlara çözüm bulmuştur. Odamız 5 Kasım’da bir seçim yaşayacak bu seçimde de bizler 14 Nolu Meslek Komitesi İnşaat ve Emlak’tan meclis üyesi adayı olduk. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ihracatın gelişimi, Mersin’in daha yaşanabilir kent olması için var. Odamız 20 bin üyenin hakkını savunmak için var. Seçimler her zaman yapılan kurumda heyecanlara neden olur o yüzden de 4 yılda bir yapılan bu seçimler odanın üyelerine daha iyi hizmet sunmasına vesile oluyor. 20 bin üyemiz aidat vererek Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na katkı sağlıyor bu aidatlar onlara hizmet olarak geri dönüyor. Bizlerde hem işbirliği yapmak, hem de üyelerin dertlerine ortak olmak birlik ve beraberlik için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na üyeyiz ve her zamanda bu odanın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası birlik ve dayanışmayı temin eden ilimizdeki sanayicinin sorunlarını çözen ve istihdamı artıran en önemli kurumdur. Bizler hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadık. Oy almaya değil sorunları çözmeye geliyoruz. Seçimlerde pusula rengimiz turuncudur. Yapılan seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanır ve kazanan inşallah Mersin olur.” dedi.
“MÜTEAHHİTLER MADDİ VE MANEVİ ÇOK ZOR DURUMDA”
Son zamanlarda artan fiyatlar nedeniyle müteahhitlerin zor günler yaşadığını belirten Genç, yaşanan sorunların çözümü noktasında da çalışacaklarını ifade etti. Hem özelde hem kamuda iş yapan müteahhitlerin fiyat farklarında dolayı zarar ettiğini ve birçok işin yarım kaldığının altını çizen Genç, “Özellikle kamuya iş yapan müteahhitlerimiz ya da yapsat yapan müteahhitlerimiz işleri tamamlamakta zorlanmaktadır. İşe başladıkları süreçteki enflasyon ile gelinen şu noktadaki enflasyon farkı inanılmaz düzeyde artmıştır. Firmalarımızın istihdama ve ekonomiye katkılarını sürdürebilmesi için fiyat farkı verilmeli yada bir düzen getirilmeli. Konut yapacak müteahhitlerde artan maliyetler nedeniyle iş yapmakta sıkıntı çekiyor.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir