18 Nisan 2024

Mut’ta inşaat onarımları yerinde incelendi

0
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mut Orman İşletme Müdürlüğü’nün 2022 yılı büyük onarım programında bulunan Alaçam Orman İşletme Şefliği, Özlü Yangın İlk Müdahale Ekip binası ve Kravga Orman İşletme Şefliği, Kravga Yangın İlk Müdahale Ekip binası onarımları yerinde incelendi.
Yapılan incelemelere, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun, Mut İşletme Müdürü Necmi Poscu ve şeflik personelleri katıldı.
Bölge Müdür Yardımcısı Sağlam, onarımlar ile ilgili bilgiler alarak, teknik olarak yapılacak işler ile ilgili talimatlar verdi. İnşaatların zamanında bitirilmesi gerekliliğini vurguladı.
Bölge Müdürü Yalçın’dan Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanına Ziyaret
Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bölge Müdürü Yalçın, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Fuat Gedik’e bilgi verdi.
Ziyaret karşılıklı sohbet ve iyi niyet dilekleriyle sona erdi.
Mut’ta öğrencilere kuş yuvası dağıtıldı.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılında, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mut Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, öğrencilere 80 adet kuş yuvası dağıtıldı.
Mut Alahan Şefliği Sınırlarındaki Yapıntı İlköğretim okulunda düzenlenen etkinliğe, Mut Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu, şeflik personeli ile birlikte katıldı.
Öğrencilere ormanlardaki kuş çeşitliliğini arttırmak ve ormana zarar veren böcekler ile mücadele etmek için kullanılan kuş yuvaları hakkında bilgiler verildi.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir