28 Mart 2024

‘BAŞKAN YILMAZ, SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ’

0
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde kapsamlı bir asfalt programına başladıklarını söyledi.
Çağdaşkent Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgiler alarak kolaylıklar diledi.
Toroslar Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarda da asfalt, bakım ve onarım çalışmalarını koordineli bir şekilde gerçekleştiren belediye, Çağdaşkent Mahallesi’nin ardından çalışmalara Yusuf Kılıç ve Çukurova Mahallelerinde devam edecek.
“Hemşehrilerimiz, Hizmetin En Güzeline Layık”
Sahada çalışmaları inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asfalt çalışmalarında öncelik sırasının altyapısı biten yollar olduğunu kaydederek; “Hedefimiz, yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilçemizdeki yolların asfalt ve yama ihtiyaçlarını tamamlayıp vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunmaktır. Bu kapsamda; su, elektrik, doğalgaz, internet gibi çalışmalar nedeniyle bozulan sokaklarımızda asfalt yama işlemi yapıyoruz. Saha incelemelerimiz sırasında da ilçemizdeki eksiklikleri tespit ediyor, esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerine kulak veriyoruz. Hemşehrilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çaba gösteriyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında özverili bir şekilde çalışıyor” şeklinde konuştu.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir